5

"Lulu Caldina 1st Giveaway"

00:23 |
[Link klik banner ye]

Good morning semua!I'm backkkkkkkkkk!!!Kite tengah godek2 semula hutang segala sesi kena 'tag'.Harap sempatlah lagi join.Pagi ni kite nak join 1ST GIVEAWAY oleh tuan blog yang memang famous dan comel tu.Header pun dah baru tahniah ye sis Lulu Caldina!!!Nak join jom baca syarat2 nak meminang heh...silap pulak he3....
  • MESTILAH telah menjadi Follower Lulu-Pages..(Kelonggaran buat sesiapa yang belum, tapi nak join, sila melayakkan diri untuk menjadi follower blog ini...) GA INI HANYA UNTUK FOLLOWER LULU-PAGES
  • Buat entri mengenai GA ni kat blog korang "Lulu Caldina 1st Giveaway" dan letak banner kat atas, beserta link, kat entry dan sidebar..
  • Selitkan Lulu-Pages dalam bloglist blog (Wah ramai dah buat ni...Mekasih)
  • Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu..
  • Dah selesai post entri, silalah tinggalkan LINK kat komen di entri ini..(Bersama ID Follower)


Tarikh Tutup : 29 Mac 2011...9.20 AM

Anak comel sapalah kena tag kali ni he3



5 comments

26/2/11 00:41

ekeke..nampak kakak update entry dlm bloglist dah tau kakak join GA ni...
Tak payah tgl URL kat komen lulu pun, lulu dah tahu...ngee

26/2/11 01:23

@Lulu caldina

"tulah excited sgt maklumlah br baik sakit he3....

26/2/11 17:51

sis lulu dah buat GA gak yer..
kena cari masa untuk join ni..

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part III]

30/3/11 12:04

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

30/3/11 14:47

good luck 4 all of u too!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...