3

Maaf..ampun....apalagi ye he3.....

09:21 |
Bangun pagi
Gosok gigi,
Cuci Muka,
Terus Mandi.

Rindu sungguh tak terperi,
Blog ku tetap di hati,
Huwaaaaa.........


Assalammualaikum semua dan selamat pagi..yip..yip..horray!Kite ni kat office kelam-kabut curi masa update entri.Minta maaf..ampun seribu kali...dah 2 hari tak sempat update entri.Kalau kite lambat siapkan time sheet pekerja dan lambat hantar invois kat M.A.S,nanti kesian syarikat kite ni huhu.Invois tu bukan setakat RM 1.00-RM 2.00.Nanti lambat buat keje tak pasal2 kite lak kena marah.

Minggu ni memang busy di dunia realiti.Bukan tak rindu korang2 yang di alam maya ni.Banyak juga yang kite nak kongsikan dengan korang semua.Insya Allah malam ni dan esok boleh kite singgah blog korang untuk up traffik dan support entri kawan2.

Oh ye sedih betul hari ni ada gathering buat kali pertama Geng Kembar.Masa dulu belum keje so memang nak join.Tapi hari ni kite keje sampai 6 p.m.Maaf terlebih dulu kepada bro Huszaini yang menganjurkan gathering ni.Insya Allah harap dapat join lain kali.Kepada semua geng kembar yang join hari ni.....tak sabar tunggu korang upload foto2 menarik.Jangan lupa beritahu kalau dah update entri ye!
Nak tau lokasi tengok peta di sini[link].Nak tau lebih lanjut boleh terjah ke blog bro Huszaini[link]


P/S-->Kepada kawan2 yang ajak join segmen/contest,jangan risau kite dah bookmark link korang.Kite akan join juga dan hantar link penyertaan ye...tqvm muahhhh...





3 comments

12/2/11 09:37

huhuhu... bz gila la ni ye... hehehe.... rilex2.. keje first then br blog.. wiwiwiw!

12/2/11 10:21

@niDa

hye sis!tulah rindu gila nak terjah blog kawan2 huhu

12/2/11 13:27

InsyaAllah lain kali bleh jumpa lagi!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...