2

Ni yang kite nak cekik2 je benda alah ni ngrrrrrr!!!Tolong..tolong!!!

16:08 |
Yuhuu semua.Ni quick entri.Kite memang dah tau benda alah ni bagi banyak masalah.Dan kite pun sedar ramai blogger yang dah lama buang benda ni.Tapi kite gak degil sayang sangat benda ni.Ingat tak kite pernah buat entri pasal benda alah ni;



Jadi diisytiharkan hari ni bersamaan 5 Februari 2011 atau bersamaan 2 Rabiulawal...kite nak buang Mr Widgeo!!!Harap sangat korang bagi pendapat widget apa yang simple dan tak beratkan blog.Kite nak gak tau berapa ramai visitor cuma tak mau guna Widgeo ni lagi.Dah banyak kali remove dan re-install.Harap sangat korang bantu dan bagi url link untuk kite ye...tqvm..sayang korang!


2 comments

5/2/11 16:58

aaaaa,aleasara!thnk 4 wishing me:) jgn cekik2 nti die nanes:p

5/2/11 17:39

Assalamualaikum

huhu..sbr2..jgn cekik2.meysl t.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...