6

Saya nak tersenarai dalam bloglist Lulu Caldina..yang comel molek tu!!!

21:14 |
Tak adil!Ngape semua dah join tapi kite belum huwaa......Ni gara2 pasar malamlah ni....he3...Burppp...opsss...kenyanglah pula.Ok jom kawan2 pakat meriahkan kotak komen sis Lulu dengan link penyertaan korang.Kite pakat serbu dan meriahkan blog sis Lulu yehaaa!!!
[link]

Pesanan sis Lulu yang comel ni;
Buat satu entry kat blog kalian,
copy paste banner kat atas dalam entry tersebut,
dan nyatakan kenapa anda berminat untuk
mempromosikan blog Di Lulu-pages ni...
Sila lah menjadi follower saya eh...
(Bloglist lulu hanya untuk follower..yeah..)
Boleh tak?
  • Kite memang dah lama follow blog sis ni
  • Antara rakan blogger yang rajin support dan tinggalkan komen lepas baca entri(sayang sis muahhhh)
  • Entrinya memang meletop dan tak sah kalau tak singgah tiap2 hari
Sudilah terima gula-gula comel semanis sis L.U.L.U.C.A.L.D.I.N.A.



6 comments

12/2/11 21:23

aSSAlamualaikum

good luck !!

nak cube lah..

13/2/11 00:25

nak join gak!
nak join gak!
Bole ke?

13/2/11 00:30

join ye..pakat meriahkan dan support kawan2 yehaa!

13/2/11 00:59

haha*ops ketawa x sopan...ngee...
TQ kak....

14/2/11 20:43

@Lulu caldina

"sama2 wink..wink.."

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...