7

SaYa PoN bLoGGeR JuGa ! sAya BanGGa !!

18:52 |
BEN ASHAARI

Hari ni kite memang nak pulun habis join Segmen/GA/Contest kekawan.Nanti dah keje busylah pulak..sedih susah nak jengok blog di office he3...

Korang yang nak join bacalah syarat2 di link atas tu ye.

~Kerja->
Pembantu akaun dan HR di sebuah syarikat yang membekalkan pekerja untuk MAS Engineering.->Dah namanya duduk area KLIA keje pun kena -mengenalah dengan kapal terbang he3..

~Usia blog->
Dah genap 2 bulan 1 minggu 6 hari

~Tujuan berblog->
Suka berkongsi segala info dan seronok dapat tumpang baca entri rakan blogger yang best.

~Sumber insiprasi anda->
Tak pernah lupa masa kite malu2 dan berani tinggalkan komen di blog bro BA dan tak sampai seminit bro sudi singgah dan menjadi kawan di blog ni(TQVM).Dan sudah tentulah juga tak lupa sumber inspirasi terdiri daripada semua rakan blogger baik yang baru mahupun yang dah lama...korang memang very supportive!

~Blog yang senantiasa dalam kepala anda->
Blog yang sentiasa singgah tinggalkan komen dan tentulah blog2 yang punya nama yang unik,mesti kite senang nak singgah sebab teringat-ingat di kepala he3..(tak mau beritahu)

~Jika  terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah->
Sudah tentu kite akan beritahu semua rakan2 blogger dan siap je publish entri,kite terus terjah kawan2 dan tinggalkan link he3...

~Isu paling best->
Ntahlah tak tau..kadang2 terkejut gak ada entri yang dapat komen banyak daripada kawan2.Kite suka berkongsi macam2 isu.

~Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda->
Alhamdulillah takde,harap janganlah ada.Perlu berhati-hati semasa pilih entri dan memang tak lupa tips yang bro BA dan kawan2 berikan sebagai panduan.

~Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger-blogger baru ?->
Walaupun tak dikenali sekalipun,kite dengan rasa rendah diri suka membantu rakan blogger yang selalu datang di sini.Ada yang minta singgah ke blog diorang untuk bagi pendapat.Satu lagi kite cukup suka support dan join segmen/GA/Contest yang dianjurkan.

~Pesanan buat blogger blogger baru->
Tahniah kerana berjaya bergelar seorang blogger yang kreatif,peramah dannnnnn  jujur kerana tidak lupa tinggalkan kredit dan backlink kepada pemilik asal entri.

Ok itu aje tq ye pada bro BA dan kawan2 yang sudi singgah baca entri ni..tadaa.....

cute MSN onions 1


7 comments

5/2/11 09:50

terharu baca cara akak nak bantu blogger2 tu..hihi..

pape pun all the best untuk akak dan blog akak ye :)

5/2/11 09:57

macam dah anta komen tadi..maybe tak masuk kot...

yaty doakan akak berjaya dalam dunia blog ye....

pape pun akak memang peramah :)

5/2/11 10:07

dah kali ketiga try komen ni...
tapi takpe...miss yaty cuba jugak sampai dapat sebab blog akak memang best..

gudluck akak dan blog akak ye..

:)

5/2/11 11:57

@Miss Yaty

"hye sis..akak rasa kan sjk add widget widgeo ni mmg problem.akak nk ubah lah setting comment ni jap.tq dear sudi berkali-kali tgglkan komen terharu ni

5/2/11 15:32

wah..baru 2 bulan dh dapat follower ramai 2..ape tips nya..heheh

20/2/11 22:55

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

saya-pon-blogger-juga-saya-bangga

20/2/11 23:11

@apisv2

"trma kasih sudi sggh nanti kite dah sht kite balas jejak jgn risau ye..kite suka bw tapi keadaan skrg tak mengizinkan,kite masih MC nak rehat betul2 ni huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...