0

Tahun Arnab Lambang Kesuburan~Bukan kite kata tapi arnab ni kata he3..

11:46 |
Lokasi-->Car wash Nilai,Negeri Sembilan
Tarikh-->Sehari sebelum makan besar malam CNY


Tukang Report:Ni hau ma..Gong Xi Fa Chai..mau limau???Lai..lai...ho liao...(haik..arnab ni sombong nyer?Ke banyak sangat makan carrot sampai tak boleh buka mulut)

Bunny:Woit,hang melayu ka?Awat tak reti dah cakap bahasa ibunda?Tak reti-reti?

Tukang Report:Erkkkkkk??Hai arnab yang comel.Sori..sori..ingatkan cina?Dah tu hangpa duk sini.So ni keturunan melayu ke,campuran ke?


Bunny:Teman pun tak pastilah,tapi ada keturunan tempias Netherland Dwarf.Cuma dah lama duk Malaysia hilang sikitlah ciri-ciri persamaan tu.Ni datang sini apasal?Spesis kitorang tak mainlah limau..limau ni.Mana yee sang?Lagi panjang yee sang tu,lagi panjang umur tau!
Tukang Report:He3..teman lupa bawa.Takpa nanti teman bagi angpow ye.Nak tanya ni semalam teman tengok Buletin Utama TV3.Betul ke sempena CNY tahun ini,korang ni lambang kesuburan?


Hunny:Betullah tu..tengok bululah.Ni reporter dari mana ye.Bagilah kitorang touch up dulu apa yang patut.

Tukang Report:Teman ni reporter tak bertauliah.Semalam teman tengok berita tentang geng2 korang.Nak tau diorang kat mana?


Beh & Yo Rabbitry Online

~Permintaan secara online amat menggalakkan dan permintaan datang dari pelbagai negeri/negara.
~Harga seekor arnab bergantung kepada kualiti,baka dan warna
~Harga antara lingkungan RM 300-RM 1000 ++
~Pasaran sudah pun memasuki negara Singapura
~Target seterusnya ialah ke negara Thailand,Filipina dan Indonesia

ALAMAT:
A-12-G13, Jalan Mewah 4,
Taman Pandan Mewah
68000 Ampang
Selangor Darul Ehsan, Malaysia


Bunny & Hunny:Memang tulah tempat gathering kitorang masa mula2 sampai Malaysia.Apa korang ingat blogger je tau gathering-gathering ni.Erm ni yang nak nangis ni.Rindulah kat diorang semua.
Tukang Report:Ok..ok...terima kasih ye sudi layan teman.Nanti free teman singgah sini lagi ye.


Hunny:Pssst..jangan cakap ngan Bunny.Amoi dalam kat sana semua cun meletop.

P/S->Kalau korang nak tau arnab ni lambang kesuburan ke tak..korang bacalah kat sini[link].Tambahkan ilmu mengenai binatang yang comel ni,apa salahnya.Tapi jangan pulak percaya tentang ramalan Tahun Binatang ni ye..



Kredit Info & Foto:

  • Koleksi sendiri snap
  • Beh & Yo Rabbitry
  • Wikipedia 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...