10

Hai korang...rindulah muahhhhh!

15:55 |
Salam sahabat semua!Alhamdulillah dapat gak curi masa update blog.Ni quick entry tau.Just nak beritahu kite baru pindah rumah dan line TM Net dan telefon color oren tu....kena tutup line sebab nak transfer ke rumah baru duduk ni.

Tadi hubby gi bayar dan nak settlekan urusan pindah alamat,tapi officer tu kata ambil masa within 7-14 hari!!!Huwaaa....camner kite nak blogwalking.Huhu...nampak gaya sementara tunggu line pasang balik kenalah update entri di office.

Bagi korang yang singgah dan ajak join Segmen/Contest/GA terima kasih ye..kite akan cuba join dalam masa terdekat ni.Jangan risau kite akan balas jejak time lunch break di office dan support entri korang semua.Banyak citer best nak kongsi tapi tunggu ye......


Semoga kehidupan kawan2 blogger semua Allah permudahkan urusan amin!!!

10 comments

1/3/11 16:16

qida pon bru pindah umah sbb dpt keje kt semban.. yg xbestnye, line brukbnd maxis ni giler KO..

1/3/11 17:49

wah bestnya duduk rumah baru...bleyla share picture rumah baru..mesti penat nk berkemas nantikan?anyway selamat berpindah...

1/3/11 20:52

waaah sis, pindah umah baru yerkkk...penat tu nak mengemasss

1/3/11 21:21

Semoga cepat dapat line tepon.. Seksa xde intenet kat umah..

cam saya xde harapan sebab jarak rumah ke line terdekat 200m. TM taknak tanggung kos sambung kabel sbb dua rumah je nak tepon..
kalau bayar sendiri boleh, tp RM5 semeter :((

Entry terbaru padlie: Enginear Oh Enjinyiur..

1/3/11 21:43

Selamat menduduki rumah baru! Moga lebih bahagia dan ceria!!

2/3/11 16:33

salam, semoga urusan pindah rumah baru berjalan lancar dan ceria berada di rumah baru....

4/3/11 18:09

Semoga rumah baru damai dan mendamaikan... rindu coretan sahabat....

6/3/11 23:59

wah pindah rumah rupanya..tahniah...

Patutlah..Takpe kak, lepas ni boleh blogging balik...selesaikan dulu apa yang patut..*wink

8/3/11 22:50

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...