0

SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG

18:09 |
Hai semua!Comel tak?Kite suka..suka....cantik banner ni.Nak tau banner apa ni?Jom terjah aqu slumber's

TUJUAN:
 mengeratkan hubungan antara blogger-blogger di malaysia

PERJALANAN SEGMEN:
pihak kami akan membuat 1 entry setiap hari berkenaan blog anda pada ruangan the faceblog. dalam entry tersebut kami akan kongsikan berkenaan blog anda dan diri anda.


SYARAT NAK JOIN:
-ahli kepada the faceblog.
-buat satu entry di blog anda berkenaan :-


 nama anda @ nickname
aleasara

nama blog anda & rahsia di sebalik nama tersebut
Born 2 Touch Ur Heart
(takde rahsia,ntah ngape suka lak walaupun lidah sendiri berbelit nak menyebutnya dan jari letih nak menaipnya)

ceritakan tentang blog anda.
Simple,tak femes huhu,ada macam2 pilihan entri yang sesuai untuk korang,politik je takde,jiwang2 pun kureng,sebab nanti kite mereng he3

tujuan anda blogging
Hobi pulak membaca memang dah sesuai benorlah ada blog,suka dapat berkenalan dengan kawan2 blogger yang semuanya best!!!

harapan anda untuk blog anda.
Tetap maintain,sentiasa disinggahi kawan2 semua,tak bersawang dan berhabuk(huhu quite busy),penuh dengan entri yang dapat memberikan ilmu,pendapat dan hiburan.

sedikit nasihat @ pesanan kepada blogger lain.
Salam perkenalan,rajin berjalan(bw),
join segmen/contest/GA kengkawan,
bagi kredit pada entri pemilik asal,
elakkan entri yang cari gaduh..tak mau ye....

Jom layan kartun ni....

1st stage of blogging: play
1st stage of blogging: play
2nd stage of blogging: feedback
2nd stage of blogging: feedback
3rd stage of blogging: community
3rd stage of blogging: community
4th stage of blogging: fame
4th stage of blogging: fame
5th stage of blogging: exhaustion/death
5th stage of blogging: exhaustion/death


Ok terima kasih pada aqu slumber's dan korang tunggu apalagi...moh ler....

Kredit Info:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...