11

Woitt..petua awet muda Rozita Che Wan buat kite ternganga!!!Khas untuk pompuan je tau!!!

17:46 |
Salam semua dan yuhuu semua rakan2 blogger yang tak jemu2 update entri.Wah hujan di sini buatkan kite ngan officemate mata kuyu layu aje.Awatlah jam ni lambat bebenor bertukar masa..nak je kitorang adjust jarum minit tu he3.Dah siap kerja officemate sorang ni layan 'Khurafat',sorang lagi layan 'Aku Masih Dara'.Yang mak dara ni pulak(sapa lagi kite ler)baru terhegeh-hegeh nak buka blog huwaaa...rindunya!!!

Ni nak beritahu baru2 ni sambil lepak di salun tunggu turn anak2 gunting rambut,kite pun beleklah majalah2 yang banyak menimbun.Habis semua majalah kite belek dan tertarik ngan majalah Mangga(sebelum ni tak minat sebab gambar seksi sangat).Selak punya selak,tertariklah baca petua awet muda Rozita Che Wan.Sapa tak nak comel macam dia...ayu gitu.Tak pakai mekap lagi dia lawa kan?Banyak petua alah..macam biasa yang korang dengar.Tapi kite senaraikan yang betul2 kite takkan lupa!

  1. Selepas melahirkan anak,dia berpantang daripada makan nasi selama setahun(hah..korang boleh ke?)
  2. Lepas mandi,lap badan bermula daripada bahagian bawah(nak tau lebih lanjut klik sini Mandi Songsang)
  3. Jangan langkah longkang lebih2 lagi yang berair(nanti Miss V busuk)..Erkkkk...2 hari lepas kite ngan officemate balik lunch dan elok je kitorang nak langkah longkang,kawan ni ingatkan tentang petua ni apalagi berdekah-dekahlah kitorang ketawa.

Ha..sapa yang pernah baca petua ni kat majalah Mangga bolehlah kongsikan petua seterusnya.Petua memang bagus untuk mendisplinkan diri tapi kalau dah ada yang mengarut hingga menyusahkan tu..rasanya hentikanlah ye.Ok bye semua..semoga Allah permudahkan urusan kite dan rakan2 blogger semua....amin...

Kredit Info:
  • Mangga
  • Enesus

11 comments

he3 kalau boleh tahan setahun memang vogue gitu..

15/3/11 03:39

setahun tak makan nasik? konpem mama tak leh buat hehehe

16/3/11 20:52

salam, no komen.

17/3/11 09:26

Dia ni memang cantik..nisa pernah tak makan nasi setahun, masa gemok dulu...skrg dh kurus xyah buat mcm tu dh..heheh..kira betulla ckp RCW ni..

21/3/11 17:41

Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

21/3/11 20:53

Haha ummi kalau tak makan nasi menggigil kepala lutut...

22/3/11 10:30

erk dasyat2 jgk tips...plg lucu no 3...cik tom selalu kot langkah longkang..hahhahaha

25/3/11 19:43

Slm perkenalan juga.Amin....Tq,wish paling awal nie...hehehe....
Kite pun nak wish kt anak awak juga.Happy birthday yg ke-4. Semoga diberkati usia dan happy slalu ye....

7/5/13 16:58

yang mana rasa logik tu bolih jer amalkan...terpulang..kadang ada sebab2 yg tersembunyi petua2 ni... misalnya menynyi kat dapor ..sbenarnyer tkut leka, nanti lauk hangit...

7/5/13 20:33

@BUNDA a.k.a KN ye betul tu bunda,mana yg logik ikutlah.jgn terlalu tkt pulak kot lggr petua nnt jadi mcm tu mcm ni.tu dh khurafat :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...