5

Apa jadi bila TAMPARAN WANITA & TENDANGAN LELAKI....berbalas bicara?

14:32 |
Saja nak kongsikan lagu ni Tamparan Wanita~Kumpulan Elite.Agaknya apa jadi kalau lagu ni diubah lirik dan berlaku perang mulut dari lelaki?Yang tulisan merah tu lirik yang kite ubah(just for fun).Kononnya dalam ini cerita si suami/pakwe berlaku curang dan selalu mendera mental dan emosi pasangannya.

 <TAMPARAN WANITA>
Setiap kali kau marahi diriku ini
Tergugur jantungku tergamam membisu
Setiap kali kau kasariku tak mengerti
Kau berjanji tidak kau curangi lagi
 
<TENDANGAN LELAKI>
Tiada guna kita bersama
Jika jiwa ku miliknya
Akulah berkuasa
Di sini nokhtahnya, jangan kau cabar

( korus )

<TAMPARAN WANITA>
Aku bukannya selemah yang kau sangka
Aku tak rela diseksa, haa!

<TENDANGAN LELAKI>
Berani kau berkata-kata
Rasakan kuasa,tendangan perkasa
 
<TAMPARAN WANITA>
Perasaan cinta tiada lagi di dada
Hanya perasaan benci menghantu jiwa
 
 <TENDANGAN LELAKI>
Mana bisa ku percaya...kau milikku selamanya
Bencilah kalau nak rasa ku dera
 
<TAMPARAN WANITA>
Tiada guna berkata-kata
Masanya sudah tiba
Akulah wanita
Tidak lagi gentar... jangan kau cabar


<TENDANGAN LELAKI>
Aku lemah hidup tanpamu
Berani ku sekadar di bibir ajer

Huwaaaaa...jangan tinggalkanku dearrrrrrrr


Nota Comel-->Sebenarnya ada sedikit persamaan lirik di atas dalam kehidupan di sekeliling setiap hari.Sedih melihat sebuah perkahwinan bakal roboh hanya kerana munculnya cinta ke-2.Cuma pinta kite bagi yang dah 'berkahwin/in a relationship' belajarlah untuk setia dan bersyukurlah pada yang ada.Terimalah seadanya.Jangan yang dikejar tak dapat,yang dikendung berciciran....^-*

5 comments

14/4/11 14:40

tendanga lelaki ? Ta pernah dengar pun lagu nya.. siapa yg nyanyi eyh ?

14/4/11 14:45

@wanie misa amane

:hye sis..tendangna lelaki tu kite je reka kiranya laki ngan pompuan bernyanyi bersama2.ala-ala kekanda adinda monoloque~atilia tu

14/4/11 14:49

hehe...imaginasi rupanya. ingatkan ada betul lagu tendangan lelaki. tp betul lah aleasara skrg ni byk sgt kes isteri kena cerai gara2 suami jumpa cinta ke-2. mintak2 kita dijauhkan dari semua tu kan~

14/4/11 15:35

hehhe idea siapa laa nie?
betul tu,kdg2 sedih gak bla dtgnya cinta ke2 tanpa di pinta sdgkn kita berhabisan dengan si dia.. :(

14/4/11 17:16

hehehe kritip laa... tapi tak semua lelaki macam tu kan.. segerombolan jer.... huhuhuhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...