13

Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?

18:19 |
Salam petang semua.Hari ni tak kira kite nak join jugak segmen ni.Korang kenal kan bro Hasrul Hassan.Dan korang kenal kan Qaseh Delia Adelia.Nak tau apa pendapat kite tentang sis Qaseh...meh ler...


Soalan BK

Berikan sedikit info siapakah dia - samada anda kenal dia secara peribadi atau tidak, atau hanya dalam dunia blog ini.
Qaseh Delia Adelia sudah tentulah blogger yang peramah,rajin update entri,rajin singgah dan berikan komen di entri kawan2,followers pun ramaiiiiii,kekasih pujaan kepada bro Kyleril .Kite kenal pun di alam maya je ntah bila dapat jumpa di realiti.

Sis Qaseh duk nun di Terengganu.Walaupun muda tetapi berfikiran matang dan tahu hala tuju kehidupan.Tidak seperti anak2 gadis di luar sana yang sibuk mengejar nikmat duniawi tanpa tuju.Entrinya banyak menyentuh perihal agama,erti hubungan kasih sayang sesama manusia,rajin join segmen kawan2,ada identiti tersendiri.Dan yang penting sis Qaseh suka pink!Dan nak tau kite tersenarai di bloglist alah... kat bloglist DARA tu,jangan jeles tau!

Yang penting kitorang sayang sis Qaseh dan tak kisah walaupun header bertukar beribu kali (jangan marah suka usik sis).Teruskan berkongsi entri kerana kitorang sentiasa di sisi bloglist menanti yang terkini yehaaaa...


Letakkan banner/badge BK merah di atas dalam entri ye. Dan linkkan ke entri ataupun blog ini.

[klik banner kalau nak join yer]



Tarikh tutup:

10 April 2011, tgh malam 

Terima kasih pada bro HH yang sudi anjurkan segmen ni 
dan pada sis Qaseh..kitorang sayang sis....muahhhh....


13 comments

9/4/11 18:38

nih segmen dr bro hh ke dr qaseh? mcm kompius?

9/4/11 18:56

hye sis!penganjur segmen ni ialah bro Hasrul Hassan.ada 2 blog,kena pilih salah satu utk join

9/4/11 18:57

huhu.. haha.. atq saje je kutuk header die.. hihihi

9/4/11 19:00

@forever love

"tulah tadi baca sis qaseh balas he3..ada2 je korg ni...

9/4/11 19:11

hahha.. dalam SB pun dah kutuk da... kaw2 kutuk lak tue.. haha...

yela..taknak puji sangat.. haha.. kene ada kutuk.. hihi

inilah tend dlm dunia blog yg kita x dapat menolak.. yg cantik & manis akan cpt la naik... yg comot mcm sy ni jenuh la nak bersaing.. kekekekeke. apapun usaha tangga kejayaan

9/4/11 21:41

DIORANG NI SEMUA BEST XD

9/4/11 22:19

@THE LEKAT LEKIT STORY

"hah ni yg nak baba sis yg comel ni..alah ngade2 ye!sis tu dah femes benor tau he3...

9/4/11 23:44

wah rajinnya join segmen yer kak..

10/4/11 00:24

@Lulu caldina

"hye sis!yelah kite suka support kawan2 ^-* termasuklah sis!

wahhh malunye nape hencik kyle tu pun ada haha.. hurmm papepun tq sis buatkan entry ni .. rasanya eqbal zack lagi femes ngeee ..

atiq ni nak keno

10/4/11 14:46

@Qaseh dalia adelia

"hye sis hah..taun empunya diir dah menjelma he3....alah sis dgn bf tu mmg sepadan comel jer.atiq?he3....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...