14

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

16:51 |

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan .. 



Sebab kartun ni kelakar,ada nilai kemanusiaan,erti kasih-sayang,yang buat jahat dapat balasan.Dan suka tengok pintu2 colorful dan budak nama BOO ni comellllllll!


APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..
Ntah apa2 ganas semacam tak suka..kartun pun tak cantik tak sukaaaaa!

Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... )
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Yeahhhh supaya tangan panjang kite tu boleh digunakan untuk masak,sambil basuh baju,sidai baju,sapu umah,then badan boleh jadi kapal terbang.Boleh bawa family bercuti selalu sebut je nak ke mana.Then boleh bercuti di Pulau Maldives dengan badan kite bertukar sebagai kapal getah pelampung tu(ala-ala cruise) yehaaaa....suka..suka....

Tu jer.. Dah settle .. tinggalkan link korang kat sini .. Tutup , tengah malam ni ... Gooooooooooo...

14 comments

15/4/11 17:05

superb mama..:)

15/4/11 17:38

@ilham_un

:ngeeeee =.=

salam.singgah sini jugaa^^

15/4/11 22:46

Salam....singgah jap kat sini, nak baca angan2 member lain....

http://thoughtsandcurhat.blogspot.com

15/4/11 22:54

rindu zaman kanak2...;-)

15/4/11 22:58

waaa!!!!!!!

kamu jadi Mom nyer...saya jadi Daughter nyer...heheh

15/4/11 23:41

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

15/4/11 23:47

terjah sini...follow terus.. :)

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

16/4/11 00:04

Kak...............

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

16/4/11 02:18

singgah dr blog abg ben..
terkenang zaman kanak2 lak..hihihi...

jom singgah blog sy eh..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

16/4/11 02:29

datang dari blog ben ashaari, jemput singgah blog saya ye.. huhu, kartun memang susah nak dilupakan kan? harap boleh keep in touch in blog.

http://wafiysuzly.blogspot.com

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...