5

Bila office black out apa korang buat?

08:07 |
  1. Main hide & seek ngan officemate
  2. Lawan sapa paling banyak berpeluh,memang menang award pekerja paling sihat!
  3. Dengan bertemankan cahaya lilin,sapa lagi pandai buat bayang2 arnab,kucing,dinasour dan seangkatan dengannya.
  4. Dah panas tentu berpeluh.Dan mesti masing2 cari majalah/paper sebagai kipas.So berlawan kipasan sapa paling laju dalam kiraan per minit.
  5. Kalau berjaya masuk dan keluar toilet dengan selamat tanpa tersembam,tersinggul,tersungkur maka korang memang hebat!
  6. Masa ni kadang2 ada yang terlanggar bucu meja ler,kerusi ler,terhantuk dinding ler.Harap jangan ler sampai terlanggar dan bersenggol-senggolan dengan officemate yang berlawanan jantina.Apatah lagi kalau terlanggar ngan bos,minta ampun pakkkkkk!
  7. Pakat beli air bungkus yang berais.Sedutan sapa paling laju dalam per saat,Haus maaaaa.....


Itulah yang terjadi kat office kite semalam.Masuk je office gelap-gulita.Dari pagi hingga dah nak balik kerja,baru ada elektrik.Memang susah betul time nak buat gaji,masa nilah elektrik takde.Semua data kat PC.Betapa pentingnya elektrik pada masa kini.Maka hargailah tenaga elektrik.Berjimat dan tutup semua suis bila tak digunakan.Ok nak gi kerja ni.Semoga hari korang semua ceria dan dipermudahkan urusan oleh Allah s.w.t.Jangan lupa solat ye!!!

5 comments

20/4/11 08:12

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

20/4/11 08:42

@Zuwairi Aiman

salam kembali.terima kasih sudi sggh ok otwwww nie yehaaa!

20/4/11 13:24

jomla memeriahkan contest nie..=)

CONTEST KISAH CHENTAKU

20/4/11 22:15

Saya akan tidur sementara ada elektrik smeula huhuhuhu

Top 10 negara sihat

21/4/11 00:45

Bila blackout kat ofis mesti semua org suka sebenarnya...hehehee

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...