10

'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW! '

19:37 |

Antara kebaikan coklat yang dikenalpasti:
  •       Membantu meningkatkan memori dan hafalan
  •       Membantu menajamkan mata dan minda
  •       Membantu memulihkan keletihan saraf
  •       Membantu menguatkan daya ingatan
  •       Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular
  •       Mengurangkan risiko atherosclerosis 
  •       Mengurangkan kematian akibat koronari jantung              
  •       Meningkatkan kebolehan mengatasi tekanan
  •       Melambatkan proses penuaan


Hah...dah baca ni korang tak nak ke join.Meh ler makan coklat.Hidup coklat heh...silap.Jom sama2 join dan support Lucky Draw 2 gadis comel ni yehaaaa..... 


Tq ye sis Miszy Dian & sis Dayana AZ sebab anjurkan Lucky Draw yang buat kite nak mengunyah coklat je lepas type entri ni.

Tarikh tutup

29hb April 2011 | 11:59pm

Hantar pembalut coklat je(isinya kite dah telan he3)
v
v
v
v
v
v


Nak coklat tunggulah hadiah ye...bye semua......

10 comments

wow siap ad klebihan coklat lagi. hehehh.
btw thanks tag! dah lme join :)))

16/4/11 20:28

da join ler...thanks for the tag :)

16/4/11 20:35

alamak solly..solly(sambil tgn mcm usop wilcha he3)

p/s:tulah sis miszydian femes sgt,ramai dh join tau. dh tak tau nak ajak sapa ni huhu...

16/4/11 21:10

suker2 coklat!! (:

16/4/11 21:25

mekasih tag, akan cuba buat kalau ada masa.. lately ni quite bz T____T

17/4/11 22:36

Hi,
thanks for joining
'Dayana Az dan Miszy Dian LUCKY DRAW!'

Good Luck :)

18/4/11 13:09

assalam.. maaf nk tanya.. cmne ye nk join contest cmni.. xtaula.. huhu

3/5/11 13:08

wah bestnya menang! aww jeles :(

3/5/11 15:59

tahniah! :)

3/5/11 22:19

tahniah menang ~ =p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...