1

Diariummi Giveaway

23:02 |
Tok..tok..tok...pintu diketok....

Kreukkkk(sound pintu dibuka daaaaa)

"Ye..ada apa?"

"Teman dari Fantasy Net ada bungkusan untuk AleaSara"

"Wah besarnya envelope ni..frame gambar ke apa"?

"Ce buka ce buka.Teman pun tak sabor ni"

"Bak maih sini.Amboi ngada2,ni kan kite punya.Nah,kite dah sign"

"Solly solly.Alah nak gurau sikit pun tak boleh.Nak ngadu ngan sis Izan Ishak huwaaaa"

(Tangan menggeletar buka envelope besar dan tadaa.........)

Klik banner untuk join
Oh mak aih.Budak gini comel dibalut dalam envelope.Siap bagi peaceeeee lagi he3.

Korang semua nak join tak?Jom pakat support Giveaway daripada sis Izan Ishak yang memang peramah ni.Maklumlah kite dah jumpa sis Izan masa gathering kembar hari tu.Antara syaratnya kena tag dua orang.Erm kite nak tag S.E.M.U.A. yang sedang baca entri ni.Kalau korang nak tambah kenalan jom support sis Izan dan ajak kawan2 yang lain juga ye!!!


Tadi kite dapat dua kembar comel AFNAN & AFFAN.So kite pulak bagi sis Izan 2 ekor kitten yang comel ni,tanda terima kasih ajak kite join GA ni ye!!!

Tarikh tutup : 20 Mei 2011, 11.59 pm.

1 comment

14/5/11 13:19

hi alea...

thanks sudi join GA izan...
kreatifnya entry nih...

gud luck!


**suka kitten comel tu!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...