0

Drama popular "Trilogi Cinta" episod akhir sekarangggggg!

22:10 |
Trilogi Cinta TV1

Kite pelik semua dok sembang pasal drama ni.Tadi pun masa call mak mertua di kampung,dia suruh tengok drama ni.Bila kite sms officemate tadi,dia dengan family dok tunggu depan tv nak layan drama ni.
Trilogi Cinta
Jiran2 kite pun sama!Ye kite takde masa nak layan drama sekarang ni sebab malas nak follow lainlah kalau drama Korea he3.Kite pernah gak kadang2 tengok tapi tak tau sangat jalan cerita.Maka malam ni kite nak bersama peminat drama tempatan untuk menyokong drama terbitan Suhan~Rosyam Nor.
Trilogi Cinta TV1
Tadi sempat juga tengok rancangan Sehati Sejiwa jemput pelakon2 ni.Memang sedih peminat cakap.Nak tau jalan cerita boleh klik di sini[Sinopsis].Oklah tu je......bye.......




Sob...sob...nak tisu..........


Kredit Info & Foto:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...