0

Hasil tendangan sudut Gegar 1 Ribu Blog April & Gathering Geng Kembar!!!

00:42 |
Salam sejahtera dan yuhuuuuu good morning Malaysia!!!


Just quick update sebab jap lagi nak kena titun,nanti kat office ngantuk pulak huhu.Terima kasih bagi semua rakan "Gegar 1 Ribu Blog April Bermula"...juga kepada rakan2 "Gathering Jom Berkelah Dengan Kembar 2" serta tak dilupakan kepada semua rakan2 yang tidak jemu singgah di blog kite ni suka..suka.....

Memang terkejut tengok jumlah komen yang ditinggalkan kawan2 serta merangkak dan terdencot-dencot untuk kite membalas jejak.Sayang korang!!!Alhamdulillah hari ini bilangan My Lovely Geng bertambah dan seronok dapat membaca blog yang pelbagai entri.


Dan page view hari ni walaaaa...ini penangan segmen Bro Ben Ashaari serta dari Gathering Geng Kembar.Terima kasih kepada admin 1tube.my beserta krew dan bro Ben Ashaari yang sudi singgah di sini dan kite enjoy tengok video tadi...meriah!!!


Pagi nanti kite memang busy sebab;
Bos dah buat new layout so kenalah pindah dari pintu ke pintu menuju ke destinasi.Maka esok berhempas-pulaslah mengangkut segala fail keturunan ABBA.Dan kena duk ngan dua jejaka yang kejanya mengira dan mengira dan mengira ...benci...benci nombor!!!Erk terpisahlah seketika dengan geng satu kepala yang kejanya..apa tu nak sebut tak reti..HR..erk apa kebenda ye?
Insya Allah kite terus "bookmark" semua yang singgah di blog kite tau!Sebab senang nak terjah semula.Kite akan terjah semua Geng Gegar dan juga update bloglist baru untuk Geng Kembar.Dengan muka tak malu kenalah minta izin bro Huszaini untuk godek2 url link Geng Kembar he3...

Akhir kata...

Hari ini hari Selasa;
Kehangatan Geng Gegar sudah terasa;
Bro Ben Ashaari sudah sedia?
Kerana kami 'on' saja.
Gembira rasa dapat bersua ;
Gathering Geng Kembar di Putrajaya;
Memori manis sudah tercipta;
1tube.my itulah buktinya

Sedih pilu;
Sudu garfu;
Wa blah dulu huhu.........








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...