7

Jom Berkelah Dengan Geng Kembar 2~(PART 1)Wowwww...tak sangka dapat kumpulkan 25 family..dan bilangan kembarnya huhu..tak sempat kira he3...

18:47 |
Ya beda bedu......Alhamdulillah akhirnya berjaya juga bro Huszaini dan wife mengumpulkan kami semua.Ada di kalangan blogger dan juga Facebook.Tepat pukul 10.30 pagi kitorang semua dah berkumpul di entrance Taman Seri Empangan yang terletak di Presint 5,Putrajaya.First time sampai sini perghh memang cantik pemandangan.Kitorang pun menuju ke satu port untuk letakkan makanan dan si kembar dah sibuk bermain kat playground.
Mama Kembar 3 bersama Fahmi,Faris & Fauzi
Bro Huszaini bersama salah seorang Auni nyer....
MInta maaf minta ampun tak ingat dah nama kembar ni huhu.Cute sangat dengan gown dan bola nyer

Masing2 melayan kerenah si kembar

Nak dijadikan cerita,cuaca yang tadi panas terik tiba2 hujan.Bro Huszaini mencadangkan untuk beralih ke tempat lain yang lebih selesa.Maka dalam kehujanan kitorang dengan ditemani si kembar masing2,menuju ke destinasi he3...
Selasa,kawasannya luas dan berdekatan toilet

Maka acara menulis nama di senarai kedatangan pun bermula.Masa ni rasa best sangat sebab tak sangka seramai ini yang datang.The more the merrier bak kata omputeh.Dan kedatangan para kehormat sapa lagi kalau bukan Geng Kembar(ini antara yang sempat hubby snap);
Hah dengar tu penganjur berucap untuk aturcara seterusnya
Alahai hubby kite ni,awatlah tak nampak kepala abah si kembar ni huhu(sorry..sorry)
Inilah kembar kite dah darjah 3 huhu..Irfan & Irdiena(Irfan dah lapar masa ni he3)

Apalagi bentang tikar,kumpulkan makanan yang masing2 dengan suka rela membawanya secara pot luck....inilah antara makanannya tadaaaa......
Heh bukan ke??He3..silaplah pulak!Ni hah!Jangan marah ye!

Yummy...nyum..nyum...burpppppp..alhamdulillah semuanya sedap.Ni betul2 berkelah!Nak tau tak bro Huszaini buat air sedap!Tapi hubby lupa nak snap(Bro..nak resipi bestlah air tu he3)....Hubby Ida bawa air kotak dan ada juga yang bawa Twister Orange...



Nota Comel-->Korang...jangan lupa ikuti sambungan Part 2 bersama Bro Ben Ashaari dan krew 1tube.my.Serta sambutan harijadi dan juga bergambar di tangga untuk Majalah Pa&Ma.

7 comments

3/4/11 21:02

wahhh...sangat pantas okay aleasara hupdet belog ni. siap ada 3 part lagi tu. sayangnya kemera izan ada satu je gambar muka sendiri. tp mmg best sesangat kan.

3/4/11 21:07

@Izan Ishak

:hye izan!seronok bila dah jumpa baru best nak sembang2 he3...tulah nak update cepat esok dah keje huhu....ni pun kelam kabut sebab nak tgk ABP he3....suka jumpa izan daln yg lain2.bilalh dpt jumpa lagi kan?

3/4/11 21:19

betul3...lagi mesra gitu bila dah jumpa face to face kan! izan pun sama, suka jumpa aleasara yg sgt ramah! cam kita ni dah kawan lama kan...

ooohhh...kota warisan ngan banting dekat je kan~....heheheh...

3/4/11 23:28

air gula jer tu,, hehehe nnt saya share yerr

3/4/11 23:37

@Huszaini

"kite tgk semua blogger ulang alik dok tambah air yg bro buat he3...ok2 nanti bg ye resipi

3/4/11 23:38

yelah izan banting-kota warisan dekat je tau!wah ni izan balik batu pahatlah nanti ye....

5/4/11 08:42

HYE... kembar yg x ingat nama tuh nama nya adel n dni.. hehehhe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...