10

Jom Berkelah Dengan Geng Kembar 2~Part 2~Tq kepada Bro Ben Ashaari dan krew 1tube.my

19:40 |
Sambungan Part 1

Jangan jealous kitorang dapat celebrate birthday pasangan kembar seramai 4 pasang.So ada 4 biji kek!!!Nama...erkk.....dah tanya tadi tapi kite lupa lagi ^-*
Kek yang pertama
Yeah..susun kek dulu
Ok...kek ada 1..2...3..nampak tak?(Kek ke-2 terlindunglah pulak)
Erkkk..kek ke-4 lah!!!


Maka bergemalah Taman Seri Empangan dengan lagu;

HAPPY BIRTHDAY TO YOU;
HAPPY BIRTHDAY TO YOU;
HAPPY BIRTHDAY TO KEMBAR;
HAPPY BIRTHDAY TO YOU........

Dalam kesibukan dengan aturcara dan keriuhan si kembar..jeng..jeng...jeng.....
Ce teka...ce teka......
Terima kasih juga kepada krew 1tube.my...kehadiran korang kami hargai!!!
Akhirnya dapat juga kite tengok adegan waktu bro Ben meng 'update entri'.Di mana saja,tak kira masa.Bro memang sempoi!!!

Erm kalau dah jumpa Bro Ben yang rajin support rakan2 blogger,tak sah kalau tak ambil gambar,kan?
Diri rengang-rengang...sebab dia laki orang..
Tak pasal pasal kena serang...oleh Puan Azila seorang he3....

Ce citer..ce citer ni awat anak kite pun diri rengang2 he3.Maunya tak tengok Uncle Ben tough sungguh.Bak kata atok BoboiBoy "Terbaekkkkk".

Ok acara seterusnya pula apalagi bergambar untuk 1tube.my yehaaaaaa....masa ni panas terik woo..anak masing2 dah start meragam huwaaa......


Nota Comel-->Nak tengok gambar lagi?Ikuti sambungan seterusnya bergambar untuk Majalah Pa&Ma







10 comments

3/4/11 22:28

agak sedih sebab birthday kek ammars hilang rupa akibat terpenyekk... tapi Alhamdulillah habiss....

3/4/11 22:31

cepat alea update... apa2 pun happy & happening walaupun panas dan hujann..

3/4/11 22:55

@~: nisa :~
"hye nisa!alah bila bab kek ni dah tak pandang rupa lagi yg penting kek tu habis he3...tq beri kitorang rasa ye!

3/4/11 23:32

nak cakap lagi! terima kasihh!!

3/4/11 23:36

@Huszaini

"he3..ada2 je bro ni.kirim salam kat 3 auni dan aqil serta wife ye...

4/4/11 07:55

alea , mohon izin nak cilok pics kat sini yang ada gambar kami.

4/4/11 15:11

@~: nisa :~

:HYE NISA!BOLEH AJE KHAS UTK KORANG HE3...

5/4/11 08:46

x tahan tgk muncung dni masa blow da candles.. hehhehe

8/6/13 05:27

wahhh!! bestnyer akk.. >.< sukaaa kek2 tu.. ayoyo *AL adalah pengemar kek.. nsb baik x gemuk..hahaha*

8/6/13 22:48

@AiSyA LiEzAwah sampai ke sini AL tqvm dear..kak lea pun lama tak godek n3 he3..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...