8

Jom Berkelah Dengan Geng Kembar 2~Part 3~Sesi bergambar di tangga...khas untuk Majalah Pa&Ma!!!

20:55 |
Okay..okay..ni last part tau!Setelah selesai acara makan2 kitorang berkumpul di tangga.Best betul masa ni berderet-deret je bersusun duduk dengan family masing2.Cuaca memang panas terik,apalagi si kembar masing2 dah mula meragam.Ada yang lari tak nak dipeluk untuk duduk,ada yang merengek je,ada yang menangis.Kembar kite yang dah besar tu pun dah mengeluh kepanasan,tau jelah budak2.Dah lah ni time tidur untuk si kembar yang kecil,dah tentulah tak selesa dan rimas.Maka kaum ibu yang anak tak meragam membantu satu sama lain.
Tadi kite dan Ida bergilir-gilir memujuk si Auni ni.Kesian dia panas.Last-last ada blogger yang berikan makan dan minum..ok jer he3...
Comel kan???

Ok inilah antara gambar yang sempat hubby kite snap.Kot sapa yang ada lagi banyak foto tu,inform dan sharekan ye huhu....
Korang tengoklah ayah & ibu Aqil serta 3 Auni he3..Big Happy Family!!!
Yeah..itulah kelebihan seorang ibu.Sempat peace lagi he3...
Irfan dah kepanasan he3...
Memujuk si kecil yang dah mula rimas he3....

Ada lagi ke..........Hah nak tau,masa sesi bergambar ni kelakar betul.Ada yang sibuk mencari anak masing2 he3...Tau jelah budak2 ke sana ke sini.


Sob..sob...ni nak beritahu.Hubby kite boleh lak kata "Alah yang,battery camera low".Huwaaa.....tak dapat nak kongsikan foto si kembar yang seterusnya huhu...kite tunggu foto dari korang pulak ye.

Apa-apa pun kite mewakili semua blogger dan Facebooker he3...nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Bro Huszaini dan isteri yang bersusah-payah untuk mengumpulkan kami semua.Dan terima kasih kepada semua ibu2 dan kepada para suami...DIULANGI...suami he3...sebab very sporting dan menyokong kami kaum ibu yang bergelar blogger!

Juga sudah pasti terima kasih kepada Bro Ben Ashaari serta krew 1tube.my kerana sudi berpanas dan berhujan dengan Geng Kembar.Bukan senang untuk berkumpul sebegini dengan melayan kerenah anak2 kembar.Ada yang datang dari jauh!Alhamdulillah insya Allah harap kita semua dapat berjumpa lagi ye.Bagi sesiapa yang belum tersenarai blognya di bloglist kite,sila tinggalkan url link korang ye.Akhir kata Tahniah!Korang semua memang hebat dan membuktikan korang berjaya memikul amanah Allah menjaga hamba-Nya yang bergelar K.E.M.B.A.R!!!


Nota Comel-->Kerana kepenatan teramat,balik je rumah semua terbongkang tidur he3.......












8 comments

3/4/11 23:22

tq tq tq tqvm!!

3/4/11 23:25

@Huszaini

"sama2 bro!kitorang yg patut ucapkan terima kasih he3...

4/4/11 08:33

betul tu alea... kitaorg yg patut berterima kasih kat dia sampai tak terlayan aunisnya... nasib baik aqil pandai bawa diri...

mohon izin cilok lagi pics kat sini..

tQ...hihihi..ade gak gmbr family kecik kami..time kasih jugak suapkan anak dara saya tu makan spegeti..ish..wat malu ibu je gi ngendeng2 kat org..heheh

4/4/11 14:58

alaa.. ruginya tak dapat jumpa aleasara dan kawan2lain..
hope lepas ni ada peluang lagik ..

4/4/11 17:04

salam aleasara,
jengok sini jap...wah2...ghupe2nye...happening kt sini...siap ada gathering anak2 kembar, tahniah2..

4/4/11 17:05

hai..selamat berkenalan...seronok betul semalam,kan?macam-macam ragamnya...nanti kita upload foto semalam..esok lusa saya upload gambar dalam blog..

30/5/11 15:13

korang sumer..mmg best ahhh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...