8

Minta ampun minta maaf tengah tukar rumah ni huwaaa....

23:13 |
Assalammualaikum semua.Sori kalau korang pening lalat masa berehat di R&R AleaSara ni.Huhu tengah tunggu Majlis Perbandaran Sepang ni untuk kutip segala barang2 lama(widget) yang kite rasa dah tak sesuai lagi.


Maaf ye sebab dah 4 bulan pakai background lama.Rasa nak berubah angin dan cuci mata.Tapi tulah tengah pening cara nak masukkan awards dan segala banner segmen/GA dalam scroll box biar nampak kemas.


Masalahnya tak retiiiiiiii!Sapa2 yang baik hati dan ada tutorial bagikan link ye sayang korang muahhhh.Nanti kite balas semula jejak korang yang sudi lepak di sini.Yehaaaaa.......!!!


Sedang busy menangkap  widget yang tak penting ni...yearghhhhh!




Nota Comel-->Niat di hati nak tukar header.Nak juga lukis kartun untuk entri sendiri,asyik pinjam Uncle Google jer tapi tulah...letih wooo nak godek sana sini.

8 comments

16/4/11 00:12

wat templates sndiri :)
kalau pakai templates dr blog, slow n lambt loading :)

16/4/11 00:14

@MiSzy DiaN

gd idea sis!!!tqvm!

16/4/11 00:38

http://izyanstory.blogspot.com/p/tutorial-d.html


ada byk lint tutorial kt cni.. hehhee.. :)

16/4/11 01:24

@MiSzy DiaN

"sayang si muahhhh!!!

16/4/11 14:55

lawa dah ni kak..ngee

16/4/11 15:17

cube try yang ni kak =)

http://mrsaqur.blogspot.com/2010/11/cara-membuat-scroll-box.html

16/4/11 16:02

@miszlullaby


huhu tq sis sayang muahhhh!!!

16/4/11 16:04

@Lulu caldina

:tq sisi lulu tapi header sis comel sgt suka..suka...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...