4

Nur Fathia~Pelakon comel Drama Hani~Nur Kasih~Musang Berjanggut di Majalah EH!

10:36 |
Selamat pagi semua!Hurm....yummy...nyummmm...sedapnya korang breakfast.Sambil layan paper,sambil update blog meh ler layan majalah EH! pulak.Tadi baru je beli,best gak hujung minggu rehatkan fikiran sambil ikuti apa yang terkini di pasaran chewahhhh...


Korang kenal kan Fathia yang comel ni?


Seksinya alahai.....

Comel dia ni.....




10 Perkara Tentang FATHIA LATIFF

~Pernah menyambung pengajian dalam bidang komunikasi massa namun nekad menukar kursus demi cita2 menjadi peguam
~Berdarah campuran Melayu & Arab
~Tanah kelahiran Fathia ialah di Ayer Hitam,Pulau Pinang.
~Impiannya mahu bergandingan dengan aktor pujaannya,Aaron Aziz
~Selain Sunsilk wajahnya juga pernah menghiasi komersial Perodua,Panasonic dan terbaru Fair & Lovely
~Dia adalah anak sulung dari 4 beradik
~Sepatunya saiz 7
5 perkataan yang menggambarkan siapa Fathia-->Loud,sensitive,hilarious,komited dan setia
~Suka mengumpul alat solek khususnya edisi terhad kerana bungkusannya menarik
~Merancang mahu bergelar isteri pada usia 30 tahun
Kite lagi suka tengok Fathia pakai tudung dalam drama Hani...comel sangat dan ayu...


Macam2 ada dalam EH! kali ni.Yang best tu dapat ni;

New Dove Intense Repair Treatment Mask.
Hurm mandi petang nanti bolehlah kite try produk terbaru Dove.

Ada lagi....

Erm...buku comel ni ada panduan bersolek daripada jurusolek profesional Shiseido.

Dan.......

Sample Dior Addict Lipstick...nice pinky.

Apalagi..sapa2 nak usha produk untuk tambahkan koleksi di beg make up tu....boleh belek EH! Cari yang mana satu pilihan hati dan apalagi shoppinggggggggg.


Kredit Info & Foto:
  • Majalah EH!~Edisi April 2011

4 comments

10/4/11 13:28

dah lama tak baca majalah ni..
banyak sangat gambar pompuan seksi.. lepas tengok mesti mulut gatal nak mengutuk.. dah dua dosa huhu..

best tu gift yg dia bagi.. sy cukup gemar bila beli magazine dpt free gift.. :D

10/4/11 14:47

@padlie

"zaman la ni semua dok pakat bagi artis pakai baju seksi meksi..katanya nanti tak up to date.bukan kite kata he3...

10/4/11 18:38

tak suka baca majalah gini la alea,,

10/4/11 21:07

@whitecappuccino

:hye sis,faham2 he3.bulan ni mcm2 dah mjlh kite beli.hari ni teringin lak beli gara2 fathia tapi dia ni seksi sgtlah pulak ~.~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...