2

Baling Telur pulak daa....Ingat pesanan PDRM ni tau!!!

23:53 |


Pesanan PDRM 

Jika anda sedang memandu di waktu malam dan cermin kereta anda dilempar telur ayam. Jangan on wiper @ pancut air. Terus sahaja memandu dengan apa yang mampu dilihat, hingga tiba di tempat selamat. Ini kerana jika telur ayam bercampur dengan air ia akan jadi susu dan akan kaburkan 92.5% tahap penglihatan mata kita, yang akan memaksa kita berhenti di tepi jalan dan di situlah kita akan menjadi mangsa perompak. Inilah teknik terbaru yang digunakan perompak... berhati-hati ya…..
(Sebarkan)
Percubaan Pertama
Kredit Info-->Awangku Johan

Nota Comel-->Tadi kite blogwalking dan tertarik untuk baca entri ni.Terima kasih ye bro Awangku Johan sebab kongsikan info ni untuk semua.Wah makin maju negara Malaysia,makin canggih dan geliga pulak otak penjenayah.Yelah bila cermin dah dibaling telur,secara automatik driver akan on wiper.Bila dah kena air memang lagi kotor dan langsung tak nampak apa kat depan.Mari sama2 sebarkan info ni ye.....


2 comments

6/5/11 00:20

Ok.. sama2... sebar2kan tuk keselamatan kita bersama...

6/5/11 22:00

wahh, takutnye macamni.. kena hati2 zaman skg ni ye

actually tujuan asal nak datang menggegar sempena segmen gegar yang encik ben anjurkan b4 nih. baru ada kelapangan nak gegar blog kawan-kawan seperjuangan..

Jom lawat Blog KayLizard ∩_∩

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...