0

Ice Room Nilai~Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Serina Redzuwan

22:39 |
Salam malam semua.Alhamdulillah Hari Ibu tadi dapat kite bersama anak2 tersayang dan juga suami tercinta wink..wink...Sebenarnya kite ngan hubby dah pernah lepak di sini bersama officemate masing2.Kali ni giliran untuk bawa anak2 pula.Ice Room Nilai terletak di kawasan Bandar Baru Nilai di Nilai Square(kedai kain langsir macam Nilai 3).Ia berdepan dengan McD Drive Thru dan juga berdekatan dengan tol Nilai.
Riang ria dalam kereta otw ke Ice Room

Kalau korang nak tau,kat sinilah Serina dan krew JJCM datang

Ramai gak hari ni.Suka tengok design kat Ice Room,ku lihat hijauuuuuuu....

Disebabkan datang tak dirancang dan dah heavy breakfast,kami share je makanan.Ingat nak layan ice cream pelbagai flavour tapi si kembar ngan adiknya pulak batuk huhu.Hubby lak selesema hurm layan 1 flavour jelah dulu.Janji hubby bila anak2 dah sihat,masa tu order ler  banyak2 yehaaa....
Harga berpatutan dan korang tunggu apa lagi?
Minggu lepas dah rasa "Bihun Tom Yam" dan "Chicken Chop".Kali ni ubah selera.Nasi Goreng Kampung ni sambal belacannya mantoppppp.

Ok perut dah kenyang apa lagi bye...bye.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...