0

Makan seafood pulak~Diorang kata Chef Wan selalu datang sini

23:22 |
Ok tadi Serina Chef Wan di JJCM di Ice Room.Kali ni kite nak kongsikan pula tempat Chef Wan beberapa kali lepak di sini.Owh sebelum tu hari Jumaat baru2 ni,bos nak belanja makan.Sebelum ni bos selalu "Open Table" tapi kite tak join sebab diorang selalu pergi malam.Al-maklumlah kite ni mak dara dan bini orang,manalah nak keluar malam2.


Demi kite,bos nak belanja jugak hari tu.Maka office pun ditutup awal 1 jam.Maklumlah dari Salak Tinggi nak ke Ampang,boleh tahan jauh dan traffic jam di petang hari.Maka seronoklah kite setelah mendapat keizinan hubby untuk makan bersama officemate.


Senyum lebar dapat balik awal untuk tukar baju yehaaa.Meja pun berterabur dengan time sheet dan invoice ngeee.....
Inilah tempatnya.Berdekatan dengan kawasan perumahan flat.
Owh bos dah order kami datang terus je makan.Masa ni dah lapar kitorang makan apa yang datang dulu.Foto air minuman pun tak sempat nak snap.
Masa ni enjoy makan sambil bertukar-tukar cerita.

Oklah nak tidur.Good night semuaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...