9

Model baju tidur yg buat suami senang~Sapalah Yang Search Keywords ni???

19:43 |

Model baju tidur yg buat suami senang


Rasa-rasanya lah kan,kite tak pernah buat tajuk atau apa2 kaitan entri dengan tajuk di atas.Sapalah yang Search Keywords ni hingga blog kite yang tak comel ni jadi mangsa..Hurm dari cara gaya perkataan dan susunan kosa kata,macam blogger dari negara seberang.Alang2 tengah kering idea ni,meh lah kite tunjuk fesyen yang si dia cari tu eyuwwwwwwww......

Ada pelbagai fesyen baju tidur di pasaran.Si isteri sanggup bergaya supaya sentiasa nampak ayu dan seksi.Orang lelaki..hurm simple je.Pakai seluar pendek atau kain pelikat dengan baju pagoda dah boleh tidur berdengkur.....ZZZzzzzzzzz.



MALAM PERTAMA

Seksi sampai terseksa rasanya kalau korang pilih baju senipis ni (biru mata hitam ku)

MALAM TAHUN PERTAMA
Tahap seksi masih ada cuma tak larat nak pakai nipis2 macam kat atas.Anak tarik je koyak 
ngeeee.....Yang ni kain satin dan ada juga cotton,rasa sejuk je pakai.

MALAM TAHUN KE-TIGA


Mula menampakkan ciri-ciri pemilihan baju tidur yang ringkas.Gambar pun kartun dan bunga-bunga.

MALAM TAHUN KE-LIMA
Feyen baju kelawar mula menyempitkan almari.Alasan yang di beri senang,simple dan sejuk je pakai.Cuma pesanan kite pada isteri di luar sana "TOLONG YE JANGAN PAKAI BAJU KELAWAR WALAUPUN CUMA KE GERAI TAPAU NASI LEMAK!Aduhai kite pernah juga nampak ada perempuan yang pakai baju tidur kelawar ni selamba shopping kat GIANT!!!Alamak kot ye pun rumah dekat je ngan Giant tapi pleaseeee......!!!

MALAM TAHUN BERIKUTNYA

Baju kedah

Kain batik

Bertambah ayu bila digayakan dengan 
Bedak sejuk 

Sambil korang menggayakan seperti model ni
v
v
v
v
v
v
v
vvvvvvv
vvvvv
vvv
vv
v


Mau menjanda cepatlah korang gamaknya.........


Kredit Foto:
  • Google



9 comments

17/5/11 15:12

hahahah! gelak guling guling mama baca n3 nih tau! errr baju kelawar mmg dah penuh almari sejak dr awal kawin dah hehehe

19/10/11 12:02

hahahah. klakar la entry nih. tp mmg betul lah. oh tidak!! xD

19/10/11 12:08

@Mommy Pinky
hehehe hye mommy pinky ^^..owh tq ye sudi baca n3 ni..owh mmg betulkan ini di antara fesyen baju tidur kaum isteri hahahaha

14/4/13 22:28

hehee....... suke entri ni :)

14/4/13 22:38

@nida zinhye sis nida huhu mmg rs sengal buat entri ni he3....

lawak2
bila dah tetua umur 60 kalau still pakai yg warna merah sexy2 pelik pula

29/4/13 18:27

@.::: Princess MOMOY :::. hye sis momoy..owh tulah ms buat entri ni dulu pakai suka je ltk foto tu tapi betul kan..betul kan realiti tu ???

29/5/13 00:23

adoii.. lawak je.. hahaha... apa2 un pilihlah pakaian y selesa.. ngeh3..

29/5/13 01:11

@AiSyA LiEzA hye sis wah entri lama ni tak tau kenapa dulu ramai google sebenarnya hahaha...ye betul tu suka tidur pakai yang selesa je :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...