0

Segmen Bloglist ABGTEROR | Tanah Tumpah Darahku

15:02 |
Salam semua...wah...wah..ramai gak yang busy update entry sampai tak toleh kiri kanan.Dah lama tak join segmen.Tertarik pulak nak join segmen bro Abg Teror.Terima kasih kepada bro Abgteror sebab segmen ni dapat menambahkan lagi kawan2.Best jugak kalau kite terpilih dalam bloglist mengikut N.E.G.E.R.I.Nak join?Jom follow....
 

Tujuan Segmen Abg Teror

Mengenai segmen kali ini, abgteror akan cuba kumpulkan sebanyak mungkin blogger-blogger untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror,mengikut negeri masing-masing. Bukan cuba untuk bersikap kenegerian tetapi sekurang-kurangnya kita dapat mengenali blogger-blogger yang ada berhampiran kita. Mungkin dengan itu dapat mengeratkan lagi silaturrahim diantara blogger. Mungkin ada dikalangan blogger yang tidak menyedari mungkin ramai blogger-blogger yang sememangnya dekat dengan anda. Dengan itu, abgteror telah mewujudkan segmen itu untuk mengkategorikan blogger mengikut negeri pilihan masing-masing (tak semestinya negeri kelahiran).
Soalan

1. Dimana anda dilahirkan?
Kuala Lumpur

2. Dimana anda dibesarkan?
Muar,Johor & Shah Alam

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Selangor Darul Ehsan

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Di negeri inilah kite membesar,menuntut ilmu,menempuhi suka duka dalam kehidupan.Dan yang paling penting di negeri inilah kite mula berblogging ngeee.....

Nak join apa lagi picit jelah banner tu ye!!!Jangan risau takde sesi tag-menge'tag'.I like!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...