6

Terima Kasih....Syukran...Yehaaaaa kite antara pemenang Dayana AZ & MiszyDian Lucky Draw!!!

00:39 |
Good Morning...hello...yuhuuuu...jangan tidur lagi!!!Nak share di entri ni untuk ucapkan terima kasih pada Sis Miszy Dian & sis Dayana AZ.Alhamdulillah terima kasih kerana tersenarai juga untuk terima hadiah.Dan nombor bertuah kite(suka sangat nombor ganjil);


Pemenang kedua yang bakal memenangi FRIDGE MAGNET BESAR (comel sangat bentuk BEE macam bear! ) 

Pagi semalam di office dalam kesibukan kerja,kite godek jap blog.Baca komen MYZ.ZIEMA beritahu kite menang.Hah sudah!Bila pulak dua sis yang comel tu keluarkan result?Ada 12 pemenang...bermakna ada 12 nombor kena terjah!Puas pulak godek 6 nombor pertama di blog Miszy Dian(comel betul adik yang pegang nombor tu).Then gi pulak blog Dayana AZ.Dannnn eh..eh klik..klik..gi blog kitelah!!!

Tahniah diucapkan pada Sis Fatin Lokman yang dapat;

HAND MADE CHOCOLATE

Tahniah juga kepada semua pemenang dan semua kawan2 yang join.Next time rezeki korang pula...insya Allah.


6 comments

4/5/11 00:54

Tahniah, Err..hadiah tu boleh kongsi kut? He3..

4/5/11 01:23

@abuikhwan

:tqvm...sahabat.macam tu kite bahagi dua he3...

4/5/11 09:47

hehehe :) tahniah sis !

seyes bee tu comel ! nantikan kak dian post kat sis eh :D! thanks sebab join ! nti selalu2lah jenguk blog dayana ! :) Keep in touch !

with love,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

4/5/11 10:41

@Dayana AZ

:tq ye sis sebab korg buat lucky draw ni dan ramai pulak tu yg join.ye ke wah tak sabar nk tgk bee tu suka..suka..ok akan sggh selalu jgn risau ^-*

9/5/11 12:17

sis..
tq utk entry nie..
nati kalu sya da pos adiah, saya gtaw k.. maaf lmbt respon kt blog nie..
tahniah yaa :)

9/5/11 12:26

@MiSzy DiaN

:sama2 sis miszy dian suka..suka...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...