1

We're back...finally!!!!Penangan "BLOGGER IS CURRENTLY UNAVAILABLE" buatkan dashboard korang sunyi sepi!!!

00:57 |
Huwaaaa...memang hari yang menakutkan sebagai blogger.Pelik bin ajaib buatkan kite terkedu kalahkan monyet tertelan hempedu.Mimpikah kite?Kena hack ke kite?Dahlah blog ni tak femes mana.Macam2 info,komen dan gelagat yang kite dapat masa blogwalking kawan2 yang guna .com.Yang peliknya bila try klik kat blog kawan2 yang femes pun,page not found ngeeee.....sama jelah kite ye.Ada yang kata,hackers ni attack blogger yang publish entri tentang Osama.


Kredit Info & tutorial-->Cik Tom

Tapi ada yang beritahu sebab terlalu banyak blogger baru,jadi admin blogger nak try tengok feedback macam mana.Kiranya diorang saja nak nyakat kita semua(kononnya).Jealous teramat sangat tengok korang yang guna domain/hosting sendiri.Nampak gayanya dapat gaji nanti kite nak tukarlah.Tak nak lagi guna blogspot.Lagi pun banyak kebaikannya.Tak semestinya tukar domain sendiri hanya sesuai untuk blogger yang nak buat bisnes.Kite dah namanya blogger,tak nak lagi melalui pengalaman pahit macam tadi.Serik wooooo.....



Terima kasih kepada kawan2 yang sudi layan dan balas komen kite di entri korang.Terima kasih kepada korang yang tak kedekut kongsikan kebaikan bertukar ke domain/hosting sendiri.Hurm kite dah ada nama baru kalau jadi beli nanti,tak sabarnya.Yang penting korang pun senang ingat.Cuma tengah fikir nak kekalkan blogspot atau bertukar ke Wordpress.Korang pulak,tak teringin tukar ke?






P/S-->Kata kawan2 blogger,sediakan payung.Kite nak sediakan payung Mat Kool yang besar tu.Tak pun payung pasar malam tu.Serik tak mau berputih mata hitamku bila tak dapat edit blog sendiri.


1 comment

14/5/11 05:50

Saya pun. Ingatkan saya ade tertekan ape-ape features yang tak patut tekan. Tengok FB baru taw, sebab masing-masing duk bising ;) Tapi kalau saya, saya sehari tak update, okie kot HEHE

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...