7

Apa Kite Dapat Masa Blogwalking??Suka...suka....colorful...berbelit-belit huwaaa........

18:59 |
Besttttt......

Colorful you......


Huwaa...bagi sesiapa yang masih pasang Word Verification (WV) ni...terpulanglah itu hak masing2.Selagi terdaya dan selagi mata ni boleh faham setiap words yang diberi,kite akan terus tinggalkan komen.Cuma cuba bayangkan korang berada di situasi ini;

~Klik je Dashboard,korang minat dengan latest entri Blog A,B & C.Maka korang pun klik blog diorang.

~Blog A & B punyalah lambat loading tapi blog C laju.Takpe,lepak dulu baca entri kat Blog C.Ok minat nak tinggalkan komen.Maka jari jemari pun mulalah melontarkan idea/kongsi pengalaman di kotak komen Blog C.Perghh mantap...takde kena berdepan dengan WV.Tengok2 bukan kite je sorang yang tinggalkan komen,ramai dah rupanya.

~Ok gi pulak Blog A  & B,dah habis loading rupanya.Disebabkan tajuk entri best,tu sebab sanggup kite tunggu habis loading.Dah best type masa nak publish comment kena type pula WV.Dahlah penat tunggu loading tak habis lagi,menaip komen lagi,jumpa pulak words yang berbelit-belit.Patutlah tak ramai yang tinggalkan komen........

~Takpa sabar,nak support entri kawan2 kenalah juga isi WV tu.Ok settle.Tapi bila lain kali datang blog A & B,masih ada lagi WV macam mana?Sedangkan bukan blog dia je kite nak baca,banyak lagi blog kawan2 yang perlu kite support.Maka sudah pasti pilihan kite untuk beri komen lagi dan lagi dan lagi ialah di Blog C!!!

Masih ada rakan2 blogger yang takut kena SPAM itu sebab masing2  Play Safe dengan pilih WV.Tapi sayang tau sebab korang dah rugi berapa bilangan komen disebabkan hal macam ni.Itu pendapat kite.Korang pulak???Nak tau cara Remove WV?Tutorial ini dari blog Abg Shah



Nota Comel-->Apa2 pun janganlah risau.Biarlah susah mana pun WV yang kite kena type,kite tetap akan tinggalkan komen untuk support entri korang.Blog tanpa komen ibarat Rozita Che Wan Tanpa Bulu Mata Palsu...yabeda beduuuu....

7 comments

11/6/11 19:10

I mana2 blog yang ada WV ni memang pupus terus nafsu nak mengkomen. haih!

11/6/11 19:16

ahaks...
hehehhee
seronok jer jln2 BW..:)

11/6/11 19:41

tq ye CPB dan CE yg comel2 sudi tgglkan komen.hurm itu ikut citarasa masing2 nak tgglkan komen atau tak kat blog yg ada WV =.=.hraap spaa2 yg ada WV tu removelah ye

11/6/11 19:48

betul... kalau nak sangat comment entri tu baru la cik sanggup taip words tu.. kalau tak.. papai jew la..

11/6/11 19:58

@Mawar Berduri

hye sis MB!hurmm kite pun kdg2 terpaksa jugak macam tu ^-*

11/6/11 20:52

huhuhuhu... punoh semangat nak bw n komen kat blog yg berat n pasang wv.. haihhh... kadang2 kesian sebab tak dapat nak eply n balas jejak.. tapi nak wat camne... hurmm

12/6/11 01:19

suka..rozitz cwan tanpa bulumata palsu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...