11

Gara2 Bro Ben Ashaari & In Trend~Kite mengagau dari Kota Warisan~Alamanda~Mines~Nilai~Salak Tinggi

23:13 |
Assalammualaikum semua......Serius nak marah ni!Angin je satu badan!Bila dapat tau blog bro BA ada dalam In Trend,perghh berkobar-kobar semangat keluar awal dari rumah ke kedai uncle cina.Hampeh,dah habis.Takpe ronda dulu semua kedai kat Kota Warisan kot ada.Heh,pun habis???




Petang hubby ajak tengok Kungfu Panda 2 kat Alamanda.Hubby suruh kite beratur beli tiket.Hurmm...sold out pulak dari pukul 1pm hingga midnight.Hubby cepat2 suruh pergi Mines kot2 ada lagi seat.Tapi kite cepat2 pergi MPH dan kedai buku dekat Food Court kot2 ada lagi In Trend.Habisssss!!Tak kan semua orang yang duk Putrajaya pakat beli In Trend??Selalu banyak lagi In Trend di pasaran.


Ok pujuk lagi hati otw ke Mines.Mungkin ada kot kat sana.Selesai je beli tiket dan dapat merehatkan minda tengok animasi Kungfu Panda 2(best...tak rugi pun tak tengok Kongsi & Karak he3).Keluar je dari TGV terus tarik tangan hubby nak beli majalah.Hampanya takde jugak!!!


Lepas makan,hubby pujuk katanya sebelum balik rumah,jom singgah cari dekat area Nilai dan Salak Tinggi.Dah puas tawaf satu Bandar Baru Nilai,pun habis.Akhirnya hubby teringat satu kedai apek cina ni selalu buka sampai malam.Maka meluncurlah kereta di kepekatan malam demi mencari In Trend.Akhirnya..akhirnya....itu dia........di Salak Tinggi kite bertemu perghhhh....tau tak betapa seksanya nak cari benda ni....


Cover Farid Kamil & Scha

Di ruangan Gaya Hidup~Inskripsi Arjuna


Berinformasi dan anda boleh memperolehi tips serta fakta baru di blog Santai Bersama Ben Ashaari ini.Sudah lama berkecimpung dalam arena blog,di sini anda boleh mendapatkan panduan serta selok-belok cara menulis blog dengan pendekatan yang amat santai,sederhana dan bersahaja.Tidak lupa juga beberapa entri dengan kisah hidup yang amat menyentuh perasaan dan menginsafkan.


Cayalah Bro BA!!!Tahniah!Teruskan berkongsi entri,nasihat,pendapat & pandangan untuk kami semua ye!Ada sorang lagi blogger famous iaitu Eqbal Zack yang terpilih di ruangan ini.Dan beberapa lagi blogger A.R.J.U.N.A yang boleh korang blogwalking di;









Latest update 2 Jun 2011~Hah terkejut kite bro Ben Ashaari sudi luangkan sedikit masanya untuk buat satu entri tentang keluahan~luahan hati kite.Betapa penatnya dan bersungguh-sungguh tau kite nak dapatkan In Trend.Nasib baik hubby sporting.Fuhhhh itulah penangan bro Ben yang baik hati dan tak sombong dalam berkongsikan entri yang menarik.Nak tau entri apa tu...[klik sini]

11 comments

1/6/11 23:32

erkk..sampai gitu sekali ?? huhu.. terharu saya... :) tqqqq

1/6/11 23:52

=D sy juga suka ben ashaari, mksud sy gaya penulisan dia.. baca xboring & punyai isi yg bagus..nway alang2 dtg sini terus follow :)

2/6/11 00:07

de true fan of sifu ben (^_^)
supposedly u get diz kind of award..
erk nnti kalo cik suha yg masuk in trend,nak beli x mjlh tu?lalala


~luv 2 be here,darl!~

2/6/11 00:15

salam akak...
waa semangatnya..saya pun pernah cmni..
redah hujan and jalan kaki nak beli faveret novel,bicara hati by damya hanna
gigih betul akk ni..seb baek husband sporting dan supportive..hehe

jemput datang blog baru saya kak :)
www.suhailisarif.com

2/6/11 00:19

@BEN ASHAARI

sama2...kite mesti support blogger yg tak pernah kedekut ilmu macam bro dan juga kwn2 semua...

2/6/11 00:22

@shopping2u

samalah kite ye!tq sudi sggh dan jadi sahabat di sini...otww......

2/6/11 00:23

@suha

hye sis!kawan blogger punya pasal kite tak mau miss majalah he3...for sure kite beli kalau sis masuk majalah ^-*

2/6/11 00:24

@pearl jade

:hye sis pearljade...ohh jade...i likeeee!!tulah kitorg pernah gathering kembar dgn bro BA,orgnya cool jer.

hari2 bukak blog BA

2/6/11 10:10

Samalah, saya hari-hari buka blog Abg Ben.

2/6/11 14:37

berbaloi ape susah pyh cari mjlh tu untk blogger terbaik mcm BA kan..hehe..tiap hari mcm tak leh miss je bukak blog dia.hee =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...