0

Piala FA Keputusan Terkini~Kelantan 1 Tgnu 0

22:48 |

Setelah kedua-dua pasukan dapat kad kuning,kedua-dua pasukan tercedera,terguling-guling,akhirnya Mohd Nurul Azwan Roya berjaya menjaringkan gol yang pertama!Di minit ke-80.


Sebelum itu,balingan bunga api di pintu gol Terengganu memaksa pengadil perlawanan memberhentikan sementara permainan.Yeih...pasukan mana yang akan muncul JUARA???Apa-apa pun awal2 kite nak ucapkan tahniah kepada kedua-dua pasukan.Bukan senang nak mara hingga ke pusingan akhir.



Oh ye...semua dah tau Khairul Fahmi(goal keeper)bertunang dengan Jejari Runcing tu,kan?Ini entri kite tentang diorang [klik sini}Kite ada foto2 disebalik tabir pertunangan diorang.Tapi bos kite tak beri kongsikan di blog kite,katanya cukuplah kite je simpan.Nak juga diam-diam share foto tu tapi semua kat office tahu blog kite huwaaa(lain kali sembunyikan identiti blog korang dari officemate dan bos!!!).Okeylah majulah sukan untuk negara chewahhhh....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...