4

Snow Walk I-City~Promosi Tiket Masuk RM 10 (Kanak-kanak) & RM 15 (Dewasa) Hingga 30 Jun 2011!!!

21:15 |
Salam malam minggu semua!!Kite tadi berhibur,bersejuk sakan di Snow Walk I-City,Seksyen 7 di Shah Alam,Selangor.Tak mau celoteh panjang sebab banyak foto untuk dikongsikan...yehaaaa!
Welcome to Snow Walk I-City

Janganlah ngada-ngada nak melaram pakai heel/sandal.Nanti tergelincir.Maka kite yang pakai 'gladiator' terpaksalah;


bertukarrrrr....


Ni harga biasa masa takde promosi.Harga promosi RM 10 untuk Kanak-kanak 3-12 tahun & RM15 untuk Dewasa sah hingga 30 Jun 2011.Jadi bagi yang anak ramai tu eloklah datang masa harga promosi ni.Parking pun free.

Waktu Operasi : 
Monday-Thursday : 10.00 a.m -12.30 a.m
Friday-Saturday-Public Holiday Eve-School Holiday : 10.00 a.m - 1.00 a.m.
Sunday-Public Holiday : 10.00 a.m -12.30 a.m

Papan tu untuk ukur ketinggian anak2 mengikut usia.Kanak2 berusia bawah 3 tahun free.Maka bagi yang nak menipu usia anak2 janganlah ye.Sebab staff kat kaunter akan ukur ketinggian anak2.Begitu juga bagi kanak2 yang berusia 13 tahun,kenalah bayar tiket harga Dewasa ye.

Entrance
Yehaa colorful winter jacket.....dijemur selepas pengunjung pakai.
Cuaca kat Shah Alam ni memang tengah terik,cepat kering.
Di sinilah tempat untuk korang collect free Winter Jacket.Tunjukkan resit/tiket semasa nak collect jaket.Kite pergi pun tengahari masih awal dan belum ramai.So memang senang nak pilih color apa pun.
Bersemangat semua nak masuk ngehhhhh.....
My happy Family
Kat booth ni ada glove & snow cap.Kite belikan glove untuk anak2,ada yang RM7 & RM 10.Kite ngan hubby pulak ..."Hurm tak yahlah kot,bukan sejuk mana pun" berkatalah kitorang dengan riaknya.
Booth sebelah pulak khas untuk sewa boot.Dah kitorang semua pakai kasut sport,tak yahlah boot kot.Lagipun kos juga tu!Sewa boots RM10-Sarung kaki disediakan.Deposit RM20-wang akan dikembalikan.

Ni kepala sapa pulak lalu ni???
 Pemandangan di dalam bangunan pintu masuk Snow walk

 Dah ramai pengunjung

Sebelum masuk pintu peti sejuk tu heh...pintu freezer kot ngehhhh....korang tunjukkan resit/tiket masuk dan hulurkan tangan kiri untuk dicop 'Snow Walk'.
Yehaaa..inilah pintu gerbang yang pertama.Hurm tak sejuk mana pun.


Apa ye yang menarik di dalam?Bersambung Part 2 boleh tak???Jap gi je ni otwwwww.....



4 comments

4/6/11 21:27

alaaaaa,baru feel nak tahu keadaan dia cane,tengok-tengok to be continue,uwarrrrrrr T_T

4/6/11 21:30

ngehhhh he3 =.=

4/6/11 23:56

woww,interesting post!
nak pergi jugak,tapi bagi pendapat akak okay,sesejuk mana ke.environment macamane ke .. :) nak tau jugak berapa rating utk snow walk kat shah alam ni.hihhi

5/6/11 00:21

@sesegar

hye sis!hurm bintang 3/5 kot.oklah dapat gak sejuk2 kat malaysia ni.kalau kat rumah 4 musim kat bukit cahaya seri alam(bukit cherakah) tak blh main ais he3.sejuklah jugak.bila dha pegang2 dan baling2 ais tu.Lebih kurang 1/2 jam dlm tu mmg dah terasa sejuk.telinga pun bengal je,mulut tiba2 rasa kebas dan sampai satu masa,nak snap foto pun kebas jari he3.nice lah situ,dgn LED lagi,ukiran ais lagi.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...