0

Wordless Wednesday???Gelak Guling-guling On Thursday Night???

10:05 |
Apa benda alah Wordless Wednesday???


On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. [source from answer.com]


Ok wordless.........

wordless.......

typeless........

hurmm.......

Tak retilah!!!!!!



Kite memang tak retilah wordless ni ngehhh...Oh nak kongsilah.Selalu malam Jumaat jer kite ngan anak2 mesti tukar channel,tak nak buka TV3.Sebab memanjang cerita seram...tak suka tau!Tapi sejak minggu lepas dan malam Jumaat seterusnya,kitorang akan setia terpacak di depan tv tepat pukul 9.30 malam.Itulah penangan drama komedi seram di Slot Seram~YOU SAKA...PERGI JAUH-JAUH.

Sinopsis:


Nia, seorang setiausaha sebuah syarikat yang berjaya, percaya dia mempunyai penjaga keturunan yang merupakan seorang Puteri dari dunia halus bernama Puteri Jarum Permata. Nia perlukan kehadiran tuan puteri untuk melindunginya dari gangguan Gelam, saka yang mendampingi ibunya selama ini. Rosrita, ibu Nia sering nazak dan akan sihat semula. Walau nia sering menyeru tuan puteri agar datang, tuan puteri tidak pernah muncul malah obsesi Nia pada tuan puteri ditertawakan oleh orang-orang disekelilingnya.


Di antara pelakon-pelakonnya ialah Nabil, Eira Syazira, Fauzi Nawawi, Roy Azman, Dynas Mokhtar, Amyza Aznan.


Nota Comel-->Kite asyik gelak je layan drama ni.Oklah kan,ketawa boleh hilangkan stress.Barulah hidup ceria.Bagi siapa yang ketinggalan episod pertama,pergilah tengok kat Tonton ye...tatatititutu......Eh betulkan malam jumaat tu Thursday Night?Kalau Friday night pulak,kat Google beritahu itu malam sabtu???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...