0

FLORIA 2011~Seperti Di Alam Fantasi~Wangi & Warna-warni Di Putrajaya~Part 2

20:04 |
 
 Hah kitorang nak masuk sini pulak
 Ramaiiiiiii
 Pergh masuk2 je wangiiiiii...dalam hati ada taman?Jom layan........
 Berapa lamalah agaknya masa di ambil untuk siapkan hiasan ni?
Kreatif dan cantik sangat ros-ros ni dihias dalam botol kaca silinder
 Hiasan dari Negara Thailand
 Ini Negara Kenya pulak
 Pakistan....kreatif!

 Kanada pulak
 Ada pertandingan gubahan untuk GRAND ENTRANCE
 
 
 
 
 
 
 
Yarghhh semakin ramai kat dalam ni




 Gubahan Pintu Gerbang pun ada.Memang ramai anak dara dan mak dara termenung mencari idea di sini he3.Kite?Lambat lagilah,anak dara baru darjah 3.Ke kite yang nak sanding lagi sempena anniversary ke-10?Hurm...good idea!



 Tengok Pak RELA ni standby untuk menegur pengunjung yang suka sangat pegang bunga2 dan pijak rumput dalam ni

 
Lawa kan gubahan kacang hijau dan kacang dal
 Wah banyak betul bunga digunakan


 Ada pertandingan untuk FINE DINING juga rupanya
 Antara hotel yang turut serta


 Inilah bunga2 dalam silinder yang digunakan untuk menghias menara 1 Malaysia.

 Gubahan lada pelbagai jenis
 Buah-buahan pun ada




Kat sini ramai pakat beli bunga ros.Kite?Cukuplah hubby dah selalu beri.Tak suka sebab lepas dah kering kena simpan..then berdebu...then sumbat kat tong he3



Sambungan selepas iklan penaja....................

 Musim buah kiri,kanan,atas,bawah semua jiran pakat makan buah
 My fav.forever and ever.......

Sekian dulu iklan penaja(sambil makan cecah kuah durian..burpppp)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...