0

Hah!!Grapevine?Apa Tu?Kena Buat Apa Ye(Sambil sibuk Goggle huhu)

22:36 |

Baru2 ni kite pelik bila kawan2 blogger semua bercerita dengan gembiranya bila Grapevine menjelma!Ntah kite bab iklan ni memang tak reti,letak pun sebab kawan suruh.Tak kisah pun pasal 'income' sebab kite suka iklan tu bertukar ganti menari-nari he3.


Baru tadi selepas publish entri,terkejut tengok kereta idaman VIOS(color putih smart sangattttttttt),menari-nari heih heih hewaaaa......Tengok pula ada anggur kat bawah vios tu.Perghh ini rupanya yang korang dok cerita tu.


Apa2 pun terima kasih ye pihak Nuffnang yang sudi singgahkan sekejap Grapevine kat blog kite yang simple ni.Hingga saat ni kite pun tak tau apa bendalah Grapevine ni,just follow infio yang diberikan.Patutlah rata2 blog ada iklan hurmmm...best juga ye!Oklah tengah fikir nak lancarkan entri bertalu-talu malam ni.Banyak idea tapi tak mau lagi cerita tentang BERSIH.


Assalammualaikum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...