2

Harimau Malaya Kalah~Pelanggan di kedai makan pun tak sanggup baca suratkhabar

09:05 |
Salam pagi Jumaat yang terakhir di bulan Syaaban.Jumaat depan kita semua dah di bulan Ramadan.Hurm suasana di area rumah kite-->


  1. Kebanyakan pelanggan di kedai makan tak beli pun suratkhabar.Berbeza dengan seminggu sebelum perlawanan Msia vs Spura...mesti semua sibuk belek akhbar pilihan.Sukan?Hurm masing2 hampa dan seakan merajuk tak mau baca suratkhabar.
  2. Kesannya kepada kite dan officemate-->Masing2 suka bergaya tiap kali hari Jumaat,rasa seronok pergi kerja pakai kurung comel2.Tapi pagi ni bad mood,so sarung jelah kurung yang simple2 asalkan tak nampak macam Kak Bedah pergi pasar.
  3. Semua di office tak seceria dan sehangat semalam bincang topik BOLA....
Apa2 pun itukan adat pertandingan.Kalah menang biasalah.Tapi GERAMMMMMM sebab Singa banyak berlakon(termasuk Fisio diorang).Geram sebab kalaulah masa game kat Singapura minggu lepas,Malaysia fight habis,at least Malaysia dapat kalahkan Singapura .Hurm takpelah yang penting kami penyokong HARIMAU MALAYA BANGGA dengan semua komitmen yang ditunjukkan.Syabas!!!

Sukaaaaaaa..............

2 comments

29/7/11 13:55

tak ada rezeki kot. maybe next time. :) Apek terbaik :)

29/7/11 14:08

Assalam...jom singgah butik! Exclusive apparels and hijabs.

http://www.firzaraexclusive.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...