6

Kedai Rakyat 1 Malaysia,Stesyen LRT Kelana Jaya~Apa Yang Best Di sana...di sana....

21:02 |
Sehari sebelum masuknya Ramadhan....Giant penuh,Mydin penuh,Carrefour penuh,kedai Rakyat 1 Malaysia pun penuh ngrrrrrr.......
Inilah pintu masuk kedai Rakyat 1 Malaysia.Kitorang datang ke sini sebab tengok promosi kat tv.Lagipun alang2 nak jumpa kawan di Damansara,singgah sini dulu.

Ramai juga hari ni ye
Memang ramaiiiiiiiiiiiii
Adeih!Masa ni kite dah kat dalam sempat 'snap' lagi
Erk minah salleh pun adalah.Hubby sedang beratur menunggu giliran untuk keluarkan duit warna-warni he3...

Memang dari awal pagi dah rancang nak singgah ke sini untuk jimatkan perbelanjaan.Beli untuk persiapan berpuasa.Tak rugi beli barang asas kat sini.Selain barangan 1 Malaysia ada juga produk lain yang dijual dengan harga biasa.Bolehlah produk yang ditawarkan di sini.Semua kaum ada kat sini semalam.Betul2 1 Malaysialah!
 Memang ramai beli,kite pun


 Madu
 Aiskrim strawberry mangkuk kecil



 Tisu

 Minuman malt coklat,ramai juga yang beli







 Memang bertungkus lumus cashier di sini melayan pelanggan yang tak henti2 beratur
 Jenuh kite tunggu kat luar ni sementara hubby beratur di kaunter
Inilah waktu urusniaganya.Memudahkan pengguna LRT dan juga penduduk sekitar.


Kitorang beli semua yang berlabel 1 Malaysia.Oklah jimat juga belanja di sini.Kalau boleh dapat barang yang setanding produk terkenal,tapi dengan harga yang lebih murah,oklah shopping di sini.Ok selamat malam dan selamat bersahur dan berpuasa!!!

6 comments

31/7/11 22:31

macam2 ada kan..hehehe

eka pun tengok masa dekat 360 itu hari..berbaloi lah kan...

1/8/11 00:28

best jugak shopping kat situ ye...brg2 jenama 1 malaysia mmg betul2 murah tu...

selamat berpuasa n bersahur ye sis alea!

1/8/11 06:33

@Cik Eka

hye sis eka.betul tu best jg beli brg kat sini.blh jimat bg brg2 yg perlu.skg produk tempatan he3....

1/8/11 06:34

@Izan Ishak

hye sis izan.hrp semua negeri cptlah ada 1 msia sng bg yg ada ramai anak he3....slmt berpuasa dan bersahur juga ye!

1/8/11 11:03

woohaaa meriah 1 malaysia,,,

selamat berpose kak...

1/8/11 16:22

patut lah rasa mcm ada terlupa sesuatu je... dari hari tu lg plan nak ke sini..tp asal weekend je melencong ke lain, dah weekdays baru teringat semula :( penyudahnya tggu next weekend la pulak...huhuuu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...