0

Review "Sumpahan Anjasmoro"~Pageview Paling Tinggi Minggu Ni

15:36 |


Salam petang semua.Wah rindu sangat nak update blog,tapi semalam sakit gigi huhu.Terpaksalah berjauhan seketika..diulangi...SEKETIKA...dari dunia blog.Tapi tak boleh tahan,nak juga godek 'Dashboard' tengok apa yang menarik.


Sambil menerjah kawan2,kite tengok sekejap 'Stat'.Hurm tak sangka artikel tentang Review Cerekarama Sumpahan Anjasmoro menduduki tempat pertama dalam pencarian di Google.Terima kasih kepada semua yang sudi membaca.Kite berhenti taip entri tu cuma masa iklan,bila cerita tu start,kite fokus dan taip lagi dan lagi.Tiap kali iklan,masa tulah kite blogwalking kat blog kawan2.


Jenuh jugak nak ceritakan dalam entri sepanjang 2 jam cerekarama tu kat tv.Oh ye artikel tentang Tutti Frutti juga turut mendapat maklum balas positif dari Admin.Terima kasih juga kerana sudi singgah ke blog kite.Hurm tak sabar nak tunggu Tutti Frutti baru yang akan dibuka di Bandar Baru Nilai,berhadapan Giant.



Oklah nak blogwalking lagi kat blog korang ni.Kayuh beca pelan-pelan...tadaaa......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...