6

Semangat Malaysia Boleh Bersama Lirik Lagu "Seksis" yang dah tak seksis he3.....

07:39 |



Jangan pandang Malaysia sebelah mata
hanya kerna guna pemain tempatan
walau ada kelemahannya
engkau pun apa kurangnya
jangan pandang Malaysia sebelah mata
nanti kejantananmu tercabar
takkanku menyerah kalah
di hadapan penyokong HARIMAU MALAYA
kelemahanmu akan ku tepis
malaysia boleh.......semangat tak pernah tipis!!!!!

(Diubah lirik demi menyokong HARIMAU MALAYA!!!!~Oleh : AleaSaRa)
Bila menang dipuji melangit
Sanjung si A,sanjung si B
Bila kalah dicemuh bertalu
Lupakah kita adat pertandingan
Tiada yang kalah,tak lahirlah Juara?

Hari ini tarikh yang penting
Menentang musuh tradisi demi maruah
Marilah semua berikan sokongan
Demi sukan kita bersatu
Harimau Malaya pasti berjaya
M.A.L.A.Y.S.I.A B.O.L.E.H!!!!

Nota Comel-->Mari semua blogger berikan sokongan kepada HARIMAU MALAYA.Lihatlah penyokong negara2 jiran yang tak pernah putus asa.Terus memberi sokongan tak berbelah bagi,walaupun pasukan mereka kalah.Hurm mungkin malam ni nak lepak kedai mamak bersama2 penyokong bola.Mesti meriah.Kang duduk kat rumah terkejut pulak kalau dari tingkat atas ke bawah,semua pakat jerit GOLLLLLL!!!
Hurm.....85,000 tiket habis?Jangan risau korang rajin2lah dengar dan dail no Hot Fm ke....Era Fm ke sebab diorang tawarkan tiket free kalau berjaya jawab soalan.Ok berjumpa lagi malam ni.....Assalammualaikum.

6 comments

28/7/11 10:58

auuummmmmmmmmmm
harimau malaya boleh!!! :)

28/7/11 13:09

@Cik Ecah

"yearghhhh aummmmmmmm he3.....

28/7/11 13:11

As Salam,

YEAHHH!!!!
Hebat!!!
HARIMAU MALAYA PASTI BOLEH!!!
jom jadi pemain ke-12 malam ni ;)

28/7/11 13:19

@Wyna Nubies

hahaha best gak tu jd plater ke-12.hurm kite nak jadi chef...nak buat paprik singa ngehhhhhh....

28/7/11 23:40

wahh, kena jekk lirik nie...
btol2 jgn pndng kite sebelah mate..kite gune y oriii.. =)

29/7/11 00:08

@conangirlz

sedih harimau malaya kalah tapi main bermaruah guna tenaga anak tempatan...import???tau berlakon telenovela dan hindi je atas padang yearghhhhh!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...