8

Tutti Frutti di Cyberjaya

21:16 |
Cuaca panas?

Rasa nak menikmati sesuatu yang sejuk?

Sukakan rasa buah-buahan?

Nak sejukkan tekak sambil hilangkan rasa bosan?

 Terletak di Neo Cyber,Cyberjaya.Baru je dibuka Julai 2011
 Berdepan dengan kedai makan
Suka tengok kedai2 di sini sebab tingkap macam fesyen dulu2

Jom masuk.........

 Ini cara2 bagi korang yang kali pertama ke sini
Yang hijau tu cup kecil.Sesuai bagi korang yang saja2 nak sejukkan tekak
Hiasan dalaman pun dah buatkan korang tak sabar nak rasa keenakkan Tutti Fruitti
Ada pelbagai perisa.Staff kat sini pun friendly dan akan bantu korang kalau tak tau nak pilih perisa apa


Korang kena isi sendiri ala2 macam beli Slurpee kat 7-E tu.Boleh 'mix' perisa pilihan
Kat counter nilah korang boleh pilih topping ikut citarasa,then timbang
Memang tak tau nak pilih apa
Ni bahagian buah-buahan dan jeli
Anak2 dah tak lalu nak pilih topping manis2.Just pilih yang simple je..sedap,sejuk dan manisnya pun sederhana.
 Memang puas makan berlima he3..banyak betul hubby letak,ada 4 perisa
Boleh lepak makan di sini


Wah sampai di sini saja.Berjumpa lagi di lain entri.Assalammualaikum semua!!!


8 comments

18/7/11 10:47

Harga macamana pulak...mahal tak?

18/7/11 13:51

perghh ! meleleh ayaq liuq bak ang..
dapat tengah2 panas macam ni syokk woo.. hehe

18/7/11 16:33

@Mama Zara

"kite kena rm35 sebab hubby letak byk benor......

19/7/11 10:00

mmg best tapi kt kat cyberjaya xpnh pgi lagi hahah

21/7/11 01:32

blm pernah cuba lagi... harus terjah bila ada masa nih

21/7/11 11:48

@Izan Ishak

"ce try,bdk2 mesti suka *-^

Tutti Frutti Cyberjaya
21/7/11 16:51

Dear,

Tq for ur support n comment.we appreciate it. Come n join us starting 1 Aug - 31 Oct 2011 for our promotion.15% of on tuesday for ladies and 10% off for student during weekdays. Thx again for froyo with us!!!

Cheers~~

22/7/11 09:15

@Tutti Frutti Cyberjaya

owh tqvm!!!sharing is caring ^-*.jom semua serbu tutti frutti di cyberjaya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...