16

Mahu Dudel Free dari DoodleLiciouss~Sis Cempaka

14:41 |

Sana sini sibuk Doodle
Geramnya semua comel lote
Cik Cempaka kreatif orangnya
Melukis & design serahkan padanya

Raya ini amat bermakna
Kalau dapat Doodle Free juga dodol Free 
Dengarlah ini pantun seloka
Demi memujuk Sis Cempaka yehaaaa!!!

Doodle berbaju raya?Wah comel!Nak minta Sis Cempaka doodlekan kite sebagai mak budak yang sibuk di pagi raya.Tak kisahlah tengah pegang senduk ke,ketupat ke(kan sibuk masak pagi raya hehehehe).Tak kisahlah janji comel dengan baju raya!!!

Nak KETUK-KETUK TAG ;



Hah kawan2 apalagi jomlah terjah blog Sis Cempaka.Klik banner tu ye!!!

Inilah lukisan pertama yang kite kongsikan di blog huhu

16 comments

Salam Maniss ~
ek eyhh, ade name kiter ahh...
Thnx Aleasara.. *hugs*
btw, jap2... nk join ..tp cmner eyh mksdnye..
sowee..dak bru blajo... ngeh3~

6/8/11 14:59

tu la... tengok orang berdoodle mcm best je...
tangan tak berseni nak berdoodle mcm mane.
huhuu...

6/8/11 16:21

wahhh mcm best ni..
nk try nasib la, dh kena tag ni hehe
esok sy nk langsaikan smua tag kwn2 :)

thanks dear ^_^

6/8/11 17:06

@anisalya

hye sis!takpa kalau tak reti jom join duduel free sis cempaka he3....mmh grm tgk doodle comel bulat2 je mata bersinar

6/8/11 17:06

@[sutera kasih]

"sama2:) join tau!!!"

6/8/11 17:08

@Perempuan Maniss

hye sis!alah sis tgk je cara kite buat tu...yg penting banner doodleLiciouss wajib ada ye!

6/8/11 17:35

waah... cc punye doodle mmg best... gud luck ye~

6/8/11 17:46

@SoLy SoLicious

:) tq!cuba je ni sebab geram sgt2 tgk doodle semua comel2

6/8/11 22:33

salam..

selamat menyambut bulan ramadhan yg mulia..

6/8/11 22:42

hye sis

Thanks ya join ^__^

6/8/11 22:53

@DoodleLicious

wah hye sis!tqvm sudi sggh sini ye :)

6/8/11 22:54

@sekamar rindu

slm ramadhan sekali lagi :)

7/8/11 06:57

dear, sy dh buat tag awk ni..
hope kita the lucky girl hehe

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/doodleliciouss-mahu-doodle-free.html

7/8/11 14:18

@[sutera kasih]

wah tqvm sudi join ye.gd luck!ok otwwww......

10/8/11 22:17

sorry dear..
still sempat lg kah nk berdoodle?

10/8/11 22:42

@Perempuan Maniss

owh sempat lagi...last date 20th aug.join tau!!!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...