9

Owh Dapat Doodle Pertama...Di Tahun Pertama Sebagai Blogger Yehaaa!!!

09:14 |


Salam pagi semua.Semoga hari ini lebih baik dari semalam.Suka sangat bila sis Doodleliciouss sudi buatkan doodle yang comel.Sama pulak tu,tahun ni baju raya kite warna pinkkkkkk!!!

Ok ini kartun yang sempat kite lukis untuk sis Doodleliciouss(kat office tau lukis,mengigil jari nak cepat hehehe).Memanglah tak secomel macam sis buatkan tapi ini ikhlas buat dengan kasih sayang ngeeee.Sapa2 yang bagi kite doodle,kite akan jadikan korang BERTUKARRRRR!!!




9 comments

25/8/11 09:49

wahhh comelll
ada tema merdeka raya gitu
suka suka suka

25/8/11 11:07

again! comel gila doodle tu!

hehe. Selamat Hari Raya~~

25/8/11 13:56

@DoodleLicious

^-^ harap sis suka!sayang sgt2 doodle sis bagi tau!

25/8/11 13:57

@cik tehaa

betul..betul...comel kan doodle tu,kurung color pink lagi

26/8/11 13:46

betuah..salam syawal..

nk doodle free jom laa

26/8/11 13:47

awok pandai buat doodle

26/8/11 14:40

comel banget doodle tu...!

selamat menyambut hari raya buat aleasara sekeluarga ye....

:D

4/9/11 02:22

@merahitujambu

owh salam hari raya utk sis yg comel!mmg tak blh lawan sis dan juga rkn2 yg lain men'doodle'..korg mmg kreatif!!!

4/9/11 02:23

@miloais

slm hari raya juga utk miloais dan rkn2 yg lain ^-*

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...