12

"Segmen Kreatif Bersama Budak_Bertopeng"

16:24 |

Salam semua!Wah semua mesti dah mula fikir nak beli atau masak apa untuk berbuka maghrib nanti.Kite pun sama mula melayan aura kelaparan.Dari semalam kite blogwalking dan singgah si blog Merah itujambu,terjumpa pula segmen ni!Apa tu?Owh ini segmen pertama kali dari blogger yang terkenal dengan kekreatifannya menghasilkan doodle~AnaAnis.Muslimah

[Klik header segmen]
.
.
.

Tatap bulat ini..
...Bulatnya...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tarikh tutup: 27/8/11
jam: 11.30 malam



BULAT??Apa yang kite fikir ye?Kejap lagi nak buka puasa dah ni.Nak cari apa di bazar yang bakal mengisi keBULATan
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MANGKUK(sudah semestinya bulat)

HASIL KARYA kite---> MEE KARI!!!!

Bulat itu mangkuk
Kuning itu mee
Hijau itu sawi
Putih itu telur
Hijau kecil itu limau kasturi
Merah itu cili
Macam bunga2 itu kerang
Lain2 itu sosej + fish cake + tauhu goreng
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Gambar sebenar huhu

Jom bersama support segmen kawan2!Kite ketuk-ketuk Tag kepada semua yang kreatif!Klik di header segmen untuk join tau!Selamat Berbuka!!!


12 comments

13/8/11 16:30

yaww.. kreatifnyer..
hehe..
idea kering ah.. good luck dear.. :)

13/8/11 16:44

@Perempuan Maniss\

tq sis!alah jomlah join.bulat?hurm banyak benda yg bulat makanan,benda,lubang hidung hehehe...

13/8/11 17:07

hahaha..
lawak lah awk neyh yg..
balek2, lubang hidong ek..
kang terkorek kang.. naya batal..
da nk berbuka da neh..
tahan dlu eyh..
hehe... :)

13/8/11 17:16

@Perempuan Maniss

hehehe...yelah puasa2 ni mana blh fikir lubang hidung utk entri,kang sambil melukis lubang hidung,buatnya terkorek hidung.camner???

13/8/11 22:16

Waaa!! manyak kreatif nee..tQ2x join..sya manyak sukaa n happy!! tq2x..

Hohh! hidung..korekk..aiyoo..kbnykan idea mmg bnyk nak membatalkan posa..guling2x gelak sye nii..XD!!
tQ skali lgi..

13/8/11 22:41

@AnaAnis.MUsliMah

tqvm sisi buat segmen kreatif ni suka sgt.owh tq sudi sggh sini ye.semua mmg kreatif dan hebat.

hehehehe time lapar tadi,mmg semua kawan yg join segmen ni,bygkan bulat itu makananlah hehehehe.yg penting kite gi bazar tadi beli MEE KARI yehaa!

14/8/11 00:01

wah...mee kari..leleh tuu

14/8/11 00:18

@merahitujambu

burpppp...masih tak hlg lagi rasa mee kari kat tekak ni hehehe..

14/8/11 11:23

salam..

1st skali nak ckp katun kat header tu sgt comel..berat dia tampung kucing demok tu..hahah

cam sedap je mee kari tuh??? (dok pikir nak masak apa nih!)

14/8/11 14:35

@Brilliant Marjan

owh header yg kartun ni my sis ambil kat devian art huhu.

mme kari mmg mantoppp!!!

23/8/11 10:29

wahhhh sedapnye mee kari!
ramai gak yg terfikir makanan..hehe

28/8/11 14:39

Peserta Segmen..jom terjah ini..^^

http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/operasi-melawatdanchecking.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...