10

Segmen~Saya Pun Nak Dodol Alif!

22:33 |
Sketsa di sebuah gerai...................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Mari adik mari abang beli dodol?Nak yang rasa durian ke original?"

 "Owh bukanlah!Kite nak dodol yang ada mata."

"Hah buang tebiat ke awak ni?Sejak lahir,tak pernah saya rasa dodol mata bersinar.Kuih spesis moden ke tu?"

"Saya nak dodol yang mata bersinar tu!Best tau!Comel jer.Homemade by bro Alif."


[klik banner untuk join ye]


Nak sangat doodle dari Alif sebab mata yang bersinar tu,selalu hiburkan hati kite kat office.Bila mata penat menghadap PC,kite mesti tengok doodle kawan2 dan semestinya wajib terjah doodle Alif!Tiap2 hari masa kat office mesti klik blog Alif untuk tengok doodle.Siap bookmark lagi blog bro Alif hehehe.Tengok doodle hilang kejap rasa ngantuk bin malas di office.Ye betul tak tipu!

Warna mata hurm...warna light grey ke,light brown ke chewah berangan jadi minah mexico jap hehehehe...Janji comel!

Owh ni yang sempat kite lukis khas untuk Alif!Tak lawa tapi ikhlas tau!


Jom kawan2 sapa yang minat doodle,terjah dan bagi bro Alif busy minggu ni yehaaa!!

10 comments

13/8/11 23:09

salam...


hahaha...entry paling menarik penah alif bace...thanks ye sis aleasara!!!

dodol alea tu pun ape kurang sedapnya!!!!! terima kasih buatkan alif dodol gak heh...

alif amik tau...

13/8/11 23:16

@alif ismail

"owh tq sudi sggh baca n3 ni yabeda bedu!owh doodle kite tak lawa(malu bin segan).ok2 ambil je....

13/8/11 23:37

doodle ni apa?

(nampak sangat uncle ni orang tua)

13/8/11 23:52

@gedek!

owh uncle.ia sejenis dodol yang bersalutkan plastik mata bulat bersinar hehehe...

tua?owh no..no...!jgn risau uncle tetap maintain handsome hehehe..

13/8/11 23:53

lawa jee..comel jee...good luck

14/8/11 00:17

@merahitujambu

tqvm ye sudi sggh dan komen!

14/8/11 06:45

met pagi...!!..jenjalan kat sini..dan pollow...;d

14/8/11 07:59

@Run Away

owh gd mng sis!hahah jgnlah run away hehehe.ok me otwwwww!!!

31/1/12 15:38

assalamualaikum..????

setelah 5 bulan, akhirnya siap dodol tempahan sis aleasara..

http://bloggeralif.blogspot.com/2012/01/doodle-untuk-aleasara.html

1/2/12 08:37

@alif ismail

alhamdulillah salam kembali..owh trma kasih yer ingatkan aliff dh lupa ngeee ^*

yelah aliff busy kan...selalu baca aktiviti aliff di blog ^* wish u all the best!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...