14

Solat Terawih...Pernah Tak Benda Ni Jadi Kat Korang?

18:52 |




Photobucket

Alahai itulah pengalaman kite semalam.Hurm tu lah padahnya pakai telekung jenis kain yang licin tu.Kain baju kurung tu pulak kain satin hurm...memang padanlah!Satin bin licin.Nasib baik kite pakai stoking!Oklah selamat berbuka sebentar lagi dan korang jangan mengada-ngada pakai telekung yang licin pulak ye.Assalammualaikum!


P/S-->Terima kasih kepada tutorial sis Soly Solicious.Padat,ringkas dan mudah nak faham.Inilah hasil kerja kite yang pertama gunakan Photoscape.Korang nak juga?Korang lagi kreatif dari kite yang tangan tak bendung ni.Hah klik je [link] untuk tutorial sis Soly Solicious ye.Ok bye.....

14 comments

13/8/11 19:03

waahh..tahniah berjaya buat !! teehee... menjadi kot gmbr tu..ehehehe... penah jugak bbrpa kali kain tergelincir cm tu..hehehee

13/8/11 19:16

pakai jubah ngn tudung labuh..siap..

13/8/11 20:06

@SoLy SoLicious

owh tq sudi sggh baca n3 ni hehehe.tu lah tutorial sis mmg mudah nk faham sebab ajar step by step.tqvm sekali lagi ye!

13/8/11 20:07

@yui92

ye betul tu.mmg nak kumpul byk2 jubah,sng nk solat.tq sudi komen ye!

13/8/11 20:35

ayo takutnya kalau terlondeh kain pelikat i

13/8/11 20:52

@IMANSHAH

hehehe kain pelikat?owh please....

13/8/11 21:48

pengalaman tu sy pernah alami..:P

13/8/11 22:43

@fadh leyanie

hehehe...officemate kite pun sama.tgh kuhsyuk solat tup..tup kain lak terlondeh.mmg tak maulah lagi pakai telekung licin.good idea dr yui92,pakai jubah kan senang.

13/8/11 22:52

sebab tuh kne pastykan kita ikat kain tuh ketat2..hehe n standby stokin~

13/8/11 23:04

@Sha

masalahnya kain tu jenis cerut,bukan jenis yg berikat tu hehehe...yup!pakai stoking for better protection hehehe..

13/8/11 23:14

pernah terlondeh juga. Lepas tu terus tukar, pakai yang ikat. rasa kemas sikit.

13/8/11 23:29

@feza

wah mmg betullah kan,pakai yg berikat sng.tak terganggu solat :)

13/8/11 23:36

Wah!

siap ada animasi

tergugat upin ipin ni...!

13/8/11 23:55

@gedek!

dah tu dok google tak jumpa yg sesuai,terpaksalah tgn yg tak bendung ni melukis hehehe..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...