4

Wah Bestnya Sebulan Dapat Balik Kerja Awal Yabeda Bedu!

14:25 |
Salam petang semua!Dah lunch ke heh 'eh silap pulak puasalah!!!Hah kalau nak merasa cepat naik van jenazah waktu sihat bin walafiat ni,cubalah tak posa kat depan khalayak ramai.


Suka sangat hari ni.Selalu office hour syarikat ni 8.30 pagi -6.00 petang.Punyalah suka bila bos bagi balik seawal 4.45 petang.Perghh terima kasihlah ye bos.Bos memahami kite yang mak budak ni,kelam-kabut balik nak masak(yelah masak...tunjuk2 je selalu).


Hurm korang rancang beli apa kat bazar nanti?Kalau masak,menu apa pulak kat rumah?Hari ni 1st day puasa maka beli kat bazar jelah.Bazar ramadhan di Kosmopleks,Bandar Baru Salak Tinggi memang femes,punyalah banyak gerai tau.Belakang office kite je,hurm ni pun tengok dah ramai peniaga pasang khemah.Oklah jangan lupa solat Zohor ye.Assalammualaikum semua!

4 comments

1/8/11 14:47

bgus la bos yg memahami.. ade jgk jenis buat xtau je.. huhuhu
selamat berpuasa=)

1/8/11 15:39

bestnya dpt balik awal, mama suami isteri balik around 6 jugak..even in ramadhan :(

jawabnya tapau je la hari2 bekerja, mlm baru bole masak...huhuu

1/8/11 15:49

@Cik Asma BLuppy

hye sis asma.yelah kesian sapa yg balik macam biasa,tak sempat nk lama2 kat bazar,klm kabut blk umah nk berbuka dah

1/8/11 15:50

@Mama Zara

hye sis!owh takpelah,sahur je baru msk simple2 he3....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...