5

Gardenia DELICIA WAFFLE pelbagai perisa~Sedap nyumm nyummm....

10:26 |
Salam pagi semua!Owh musim raya ni tak habis2 makan lemang,nasi impit bersama side dish macam biasalah rendanglah,kuah kacanglah dll.Memang dah sampai sebu perut makan yang berminyak.Sarapan pagi pula kalau tak roti canai,nasi lemak,bihun bergoreng....semuanya berminyak!Tengok iklan kat tv owh ada produk barulah!

Hah semalam nampak je kat kedai terus beli banyak2.Bukan apa nampak macam sedap,mudah dibawa ke office dan boleh dikunyah bila2 masa di mana jua...kecuali di toilet ye adik2.Ada pelbagai perisa tapi kite cuma sempat beli FRESH EGG VANILLA & CLASSIC CINNAMON.Perisa Vanilla sedap dimakan jika dipanaskan kejap,dibubuh aiskrim boleh,sapu merjerin boleh,kaya boleh,jem strawberry pun boleh.Yummy yummy.....

Perisa Cinnamon tu sedap dinikmati dengan air teh panas perghhh!Tapi kite kurang suka sebab bau kayu manis tu kuatlah jugak.Iklan tv tunjuk ada pelbagai perisa.Owh memang nak beli yang perisa Banana...Maple Wholemeal dan Blueberry.Tadi Google dan jumpalah waffle ni;




Owh kredit kepada semua tuan empunya foto :)

 Hah makan waffle dengan layan 3 layered tea pun sempoiiii!

Taraaaaa.......

5 comments

15/9/11 11:08

iols dah try yg vanilla tu
ok lah... so n so
but will try perisa lain plak lah
mana tau - kot2 lebih sedap kan???

15/9/11 15:08

owh kite pun nk try banana ngan blueberry,nak sedap kenalah letak topping hehehe

6/10/11 18:03

dah try yg maple wholemeal~ sedap di makan begitu sj~

20/12/11 16:50

Dah rasa 4 kecuali Banana.
Semuanya dimakan begitu sahaja atau cecah air kopi, nescafe, atau teh. hehehe :)

21/12/11 09:59

@Latifah

hye sis Latifah!owh waffle banana cecah kuah durian pun best apa hehehehe ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...