8

Mingguan Wanita~Aaron Aziz bersama Happy Family

16:33 |

Owh letih mata menghadap PC,invois pun dah siap...nak rilek duluuuuuuu...........

Beli sebab peminat Seth Tan opsss Aaron,ler!

 Loving couple..memang sesuai diorang ni kan?Isterinya,Diyana Halik yang dikahwini pada 3 Ogos 2003

 Aaron bertuah memiliki Diyana,yang bijak merencana dunia lakonan suaminya

 Sesekali bersama anak2nya,Aaron setia melayan kerenah mereka

 Happy family

 Bersama 3 orang cahayamata yang comel-->Danish Anaqi,7,Dwi Ariana,5 & Dahlia Arissa,1 tahun 4 bulan

Wajah tampan Aaron mencairkan hati para peminat wanita

Semata-mata mahu mencari rezeki

"Saya datang ke Malaysia bukan untuk mencari popular.Allah SWT saja tahu niat saya.Bagi saya,jika lakonan menyebabkan saya popular,begitulah kehendak dan ganjaran-Nya.Dalam pada itu,saya tidak pernah menyembunyikan status ketika melangkah masuk ke dalam industri di Malaysia.Semua peminat dunia hiburan mengetahui saya telah berkahwin dan mempunyai anak.Sama ada peminat menerima saya atau tidak,saya berserah dan teruskan bekerja kerana niat saya adalah untuk mencari rezeki."


Nota Comel-->Memang kite suka artis yang tak sembunyikan status.Peminat pun sporting,bukan macam dulu2.Sukalah bila tengok keluarga artis yang kite minat.Itu namanya artis tu menghormati dan pandai menghargai keluarga.Seth Tan?Tak minat sangat watak tu...biasa je.Lebih suka bila Aaron membawa watak yang bukan cintan-cintun.Kot dapat watak orang sakit mental ke,ustaz ke,orang kampung yang susah dan dihina lalu dia bangkit hingga berjaya ke hurmmmm   :)

Bosan tengok drama yang berkisarkan dunia korporat yang sikit2 rebut kuasalah,projek juta2lah,gaduh2,suami kaya yang curang,isteri kurang ajar,anak2 jadi sosial.... ^^ Owh drama kat malaysia best sebab sikit2 ada scene makan,buat terliur penonton je,kan?

8 comments

15/9/11 16:41

salam kenal...
saya pun beli majalah ni...lum abes bace agi...Aaron Aziz pny pasal...hehe...:)

15/9/11 16:52

@siti asiah

slm kenal juga utk sis Asiah ye :)

samalah...balik rumah baru nak khatam majalah ni ngeeee

15/9/11 18:50

perggghhh..samrt..opss.. mujur dah kawin.. hahaha

15/9/11 20:39

@Nil

hehehe nsb baik dah kawin dia kan :)

16/9/11 15:56

tgk aron tingat malik.. citer kl gangster..terbaek lah die belakon..

16/9/11 17:06

@Fatin Mraz

ye betul tu.... :)

16/9/11 22:29

best tengok lakonan aaron aziz ni...lagi2 dalam KL Gangster..hee!

16/9/11 22:39

@Ezad Skytech

wah ramai gak peminat Aaron ye :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...