3

CIK TOM Akhirnya Review Juga Blog Kite Ni Yehaa..Te..rima ka...sih Cik Tom!!!

11:42 |
Mula2 tak tau Cik Tom dah review.Rasanya memang dah lama kitorang masuk segmen review ni.Tapi semua faham Cik Tom pun ada banyak urusan di dunia realiti.Maka kitorang semua sabar menunggu.Tapi satu hari tu kite saja Google nama aleasara....maka terkejut rupanya Cik Tom dah buat review.....


Apalagi terus kite terjah blog Cik Tom dan tarraaaaaa........[klik]



 Respon-->Owh memang berat sikit blog ni.Tadi check dah turun sedikit gemuknya;





Respon-->Owh tqvm ye Cik Tom.Kite dah pun masukkan 'Exchange Link' dan 'Award' dalam ENJIT-ENJIT SEMUT--->Accordion Tab Menu.Nak letak dalam 'Page' takut korang malas nak klik hahhaha.Dan kite dah kurangkan bloglist.Sebab kite selalu tengok kawan2 update kat dashboard maka kite blogwalking dari situ je.Sebenarnya sayang nak kurangkan bloglist sebab semua tu penting.Foto..owh kite suka masukkan foto banyak2 sebab nak kuatkan jalan cerita walaupun tau nanti blog jadi berat.Cam ner tu hehhe...

Terima kasih sekali lagi ye Cik Tom sebab 'Blog Review' membantu kite memperbaiki lagi blog yang memanglah teramat simple seperti tuannya ni.Harap Cik Tom dan juga kawan2 sudi beri pendapat lagi untuk kite memperbaiki blog dan juga entri  :)

Owh kenapa kite suka Cik Tom?Sebab masa kite baru bergelar blogger,kite banyak mencari tutorial untuk memperbaiki blog.Banyak gak tutorial yang kite dah belajar dari Cik Tom...antaranya buat scroll bar untuk bloglist....blog archieve....buat border untuk sidebar.Cik Tom tak pernah lokek dan rajin singgah tinggalkan komen.Setiap pertanyaan dan keraguan Cik Tom akan cuba juga jawab :)

Cik Tom juga My Lovely Geng yang ke-32;



Ini gelaran Cik Tom masa mula2 kite ada blog....

Ini yang baru [klik]

Cik Tom terkenal dengan tomatonya.Kalau kite nak masak tak cukup tomato,selalu kite terjah minta tomato hehehe...Ini kite lukis kartun untuk Cik Tom.Tak pernah lukis cermin mata harap maaf kalau sedikit pelik hehehhe....tapi ikhlas tau!!!


Jom terjah rakan2 lain yang Cik Tom review di sini di sini [klik]

3 comments

23/10/11 12:28

Wah! mesti bestkan

23/10/11 12:50

@Rizziela

hehhehe suka..suka...

27/10/11 13:18

thanks...alea plk review cik tom..hehe...sorry tau lambt..ni ada 10 blog lagi tggl utk ciktom review..huhu..

comelnya doodle yg alea lukis utk cik tom..suka2...thank you :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...